Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS

Afghanistan '11 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az Afghanistan '11 az elismert és innovatív Vietnam '65 játék folytatása, amely az elődre építkezve bővíti azt. Az Afghanistan '11 megváltoztatja a háborús játékok paradigmáját, forradalmian új játékformulájával elhozva a felkelés elleni hadműveleteket és a gerilla hadviselést a képernyődre!

A 2011-es évben járunk, és az amerikai hadsereg afganisztáni hadművleteit irányítod.

De családod korábbi katonai vezetőinek generációival ellentétben itt az ellenség elpusztítása csak másodlagos feladat. 

A legtöbb erőfeszítést és erőforrást egy másik front köti le, ahol a helyi lakosság szívére és eszére kell hatnod. A fő hangsúly a polgári lakosság biztonságának szavatolásán, a helybéli falusiak meggyőzésén - hogy utasítsák el a tálibokat - valamint a milíciák vezetőinek elszigetelésén van.

A felkelésellenes műveletek hosszú távon jobb eredményekre vezetnek, mint a hagyományos taktikák, azonban egy sima incidens egy rutinőrjárat során tönkreteheti a helyiekkel való kapcsolatodat, és rossz képet festhet rólad a nyugati újságokban.

Az afganisztáni terepviszonyok kiváló fedezéket nyújtanak a lázadóknak, akik könnyedén megbújhatnak a hegyekben, és a természetes barlangokban. A türelem és a technológia megfelelő használata biztosíthatja számodra a fő előnyt ebben a kíméletlen bújócskában. Ha drónoddal egy ellenséges egységet, vagy egy ópium-ültetvényt fedezel fel, légi- vagy tüzérségi támogatást kérhetsz, hogy azonnal elpusztítsd a célpontot: a sebesség döntő fontosságú lesz!

Azonban a légifölény nem elég ahhoz, hogy megnyerd a felkelőkkel szemben vívott háborút. A pokolgépek, rakétavetők, és a sunyi kelepcék jelentik a legnagyobb fenyegetést szárazföldi csapataidra és helikoptereidre.

A veszteségek negatív kihatással vannak a morálra, és az otthoniak támogatására, ezért ügyelj embereid biztonságára, ellátására, és tiéd lehet a győzelem...

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10
Processzor: 2.0ghz CPU
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis videokártya(Shader Model 2+)
Merevlemez: 200 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás