Age of Empires: Definitive Edition (PC) MS Store

Age of Empires: Definitive Edition (PC) MS Store

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - MS Store

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

FIGYELEM! A játék használatához Windows 10 operációs rendszer szükséges. A termékkulcs aktiválását egy Microsoft felhasználói fiókban (Windows Store, Windows Phone Store, vagy Xbox Store) kell végrehajtani.

Az Age of Empires, a kulcsfontosságú RTS, amely egy 20 éves örökséget vont maga után a legteljesebb formában tér vissza a Windows 10-es PC-kre. Az összes hivatalosan kiadott tartalommal, korszerűsített játékmenettel, új látványvilággal, valamint rengeteg új funkcióval az Age of Empires: Definitive Edition a teljes RTS (valósidejű stratégiai) csomag. Küzdd végig magad a több mint 40 órányi frissített, új narrációval és léptékkel ellátott kampánytartalomban, vesd magad az új, kompetitív funkciókkal és módokkal, akár 8 játékos részvétlével zajló online harcokba, gyönyörködj a 4K HD látványban és az átdolgozott animációkban, és éld ki kreativitásodat a szcenárió-szerkesztővel, amellyel meg is oszthatod alkotásaidat. Soha nem volt jobb alkalom, hogy az Age of Empires-be vesd magad. Üdvözlünk ismét a történelemben!

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A játék használatához Windows 10 operációs rendszer szükséges. A termékkulcs aktiválását a Microsoft felhasználói fiókban kell végrehajtani.

 

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 10 64 bites, Vezérlő: billentyűzet, egér, DirectX verzió: 11, Memória: 4 GB RAM, Processzor: 1.8 GHz+ Dual Core Intel i5 vagy hasonló AMD, Videokártya: 1 GB VRAM, Intel HD 4000/NVidia/AMD

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 64 bites, Vezérlő: billentyűzet, egér, DirectX verzió: 11, Memória: 16 GB RAM, Videokártya: 2 GB VRAM, Nvidia GTX 650/AMD HD 5850


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás