Sid Meier’s Civilization® VI: Leader Pass (Steam)

Sid Meier’s Civilization® VI: Leader Pass (Steam)

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Civilization VI: Leader Pass segítségével úgy uralkodhatsz, ahogy korábban még soha! 18 vadiúj vezér áll rendelkezésedre ahhoz, hogy sosem látott módon vedd kezedbe a világ irányítását. A Civilization VI Anthology meglévő és új játékosai számára az új tartalom ingyenesen elérhető.

 

A Civilization VI: Leader Pass* segítségével ismét te uralhatod a világot és felépítheted a történelem legnagyobb birodalmát számtalan új és korábbról ismerős szereplő társaságában. A 2022. novembere és 2023. márciusa között megjelenő 6 DLC csomagban** 6 új klasszikus civilizációs uralkodó mellett a Civilization VI 12 vadonatúj vezérét is be fogunk mutatni. A Leader Pass legfőbb célja, hogy a diplomácia, háború, terjeszkedés és sok egyéb különlegesség új megközelítésével kimozdítson a komfortzónádból. A vezérek nemcsak meglepően új vagy megújult képességekkel várnak, hanem ötletes célokkal is, amelyek korábban nem látott megvilágításba helyezik számodra a játékot a világuralom öt izgalmas hónapja alatt.

A hatrészes Leader Pass ingyenesen elérhető azon felhasználóinknak, akik a Steam-en vásárolják meg/vásárolták meg korábban a Civilization VI Anthology játékot.

* Alapjáték szükséges az összes Civilization VI Leader Pass tartalomhoz történő hozzáféréséhez, valamint további DLC-csomagok bizonyos vezérek eléréséhez. A Leader Pass csak a Steam-en és az Epic-en érhető el. A Leader Pass megvásárolható lesz a Steam-en és az Epic-en, illetve a Civilization VI Anthology Edition részeként is elérhető.

** A várható megjelenési dátumokat illetően a változtatás jogát fenntartjuk. A Leader Pass tartalmat a megjelenéskor automatikusan elérhetővé tesszük a játékon belül.


A Leader Pass a következő elemeket tartalmazza:

#1 Csomag: Legendás Tárgyalók Csomag
A Legendás Tárgyalók Csomag segítségével próbára teheted diplomáciai képességeidet. Olyan ismert karakterek várnak, mint Abraham Lincoln (Egyesült Államok), Mbande Nzinga királynő (Kongó), valamint Sultan Saladin (Arábia).

#2 Csomag: Legendás Parancsnokok Csomag
A Legendás Parancsnokok Csomag minden lehetőséget biztosít ahhoz, hogy csapataidat a győzelemig vezesd. Olyan legendákkal harcolhatsz, mint Tokugava Iejaszu (Japán), Nádir sah (Perzsia)***, és a Csodálatos Szulejmán (Oszmán Birodalom)****.

#3 Csomag: Kína Uralkodói Csomag
A Kína Uralkodói Csomag segítségével új dinasztiákat alapíthatsz. Olyan híres vezérek várnak, mint Ming Jung-lö, az Egyesítő Csin Si Huang-ti, valamint Vu Cö-tien.

#4 Csomag: Szahara Uralkodói Csomag
Látogass el újra az emberiség bölcsőjéhez a Szahara Uralkodói Csomag segítségével, ahol olyan legendák várnak, mint Ramszesz (Egyiptom), Ptolemaioszi Kleopátra (Egyiptom), Sundiata Keita király (Mali)****.

#5 Csomag: Legendás Építők Csomag
A Legendás Építők Csomag olyan karaktereket kelt életre, mint Theodóra (Bizánc)*****, Szedzsong (Korea)****** és II. Lajos (Németország). Segítségükkel saját kedved szerint építheted újra a világot.

#6 Csomag: Anglia Uralkodói Csomag
Az Anglia Uralkodói Csomag lehet a hiányzó láncszem uralkodói gyűjteményedben. Olyan híres karakterek várnak, mint I. Erzsébetet (Anglia), III. Harald (Norvégia), valamint Viktória (Anglia).

*** Eléréséhez Perzsia és Macedónia Szcenárió Csomag szükséges
**** Eléréséhez Gyülekező Vihar bővítmény szükséges
***** Eléréséhez New Frontier Pass, valamint Bizánc és Gallia Csomag szükséges
****** Eléréséhez Rise & Fall bővítmény szükséges

 

© 1991-2022 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software, Inc. and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

*Alapjáték szükséges az összes Civilization VI Leader Pass tartalomhoz történő hozzáféréséhez, valamint további DLC-csomagok bizonyos vezérek eléréséhez. A Leader Pass csak a Steam-en és az Epic-en érhető el. A Leader Pass megvásárolható lesz a Steam-en és az Epic-en, illetve a Civilization VI Anthology Edition részeként is elérhető.

A Leader Pass tartalmat a megjelenéskor automatikusan elérhetővé tesszük a játékon belül.

*Alapjáték szükséges az összes Civilization VI Leader Pass tartalomhoz történő hozzáféréséhez, valamint további DLC-csomagok bizonyos vezérek eléréséhez.

*A várható megjelenési dátumokat illetően a változtatás jogát fenntartjuk. A Leader Pass tartalmat a megjelenéskor automatikusan elérhetővé tesszük a játékon belül.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK

  • Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)
  • Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy erősebb
  • Memória: 4 GB RAM
  • Merevlemez: Legalább 12 GB hely
  • Videokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570, nVidia 450 vagy Intel Integrated Graphics 530)

AJÁNLOTT

  • Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)
  • Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Merevlemez: Legalább 16 GB hely
  • Videokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy erősebb)

 

Initial installation requires one-time Internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, Microsoft Visual C++ 2012 and 2015 Runtime Libraries, and Microsoft DirectX. Internet connection and acceptance of Steam™ Subscriber Agreement required for activation. See www.steampowered.com/agreement for details.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás