Crusaders: Thy Kingdom Come (PC) Steam

Crusaders: Thy Kingdom Come (PC) Steam

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Európa legsötétebb századában történt, hogy egy látnok pápa fellobbantotta az első keresztes hadjárat lángjait, és egyetlen cél zászlaja alatt egyesítette a rivalizáló nemzeteket: hogy meghódítsák a Szentföldet. A Crusaders: Thy Kingdom Come e nagyszerű hadjárat történetét meséli el küldetésről küldetésre, egy kiválasztott lovag szemszögéből, krónikáját adva annak, hogyan küzdötte egyre feljebb magát a ranglétrán, és tett szert egyre több hatalomra és vagyonra a Konstantinápolytól Jeruzsálemig tartó úton.

  • Hősök — A Crusaders: Thy Kingdom Come öt nevezetes személy közötti választást kínál, akik a középkori Európa öt nagy nemzetéből származnak, és mindegyiküknek eltérő háttere, vagyona, harci képzettsége, céljai és vágyai vannak. A központi karakter fokozatos fejlődése a szerepjátékokból ismerős módon történik: tapasztalatot és rangot gyűjt, és egyre erősebb és hatékonyabb lesz. Mindegyik hősnek eltérő képzettségei vannak, melyek mindegyiket, még az ugyanabból a nemzetből származókat is, eltérővé teszik, ha valaki úgy dönt, hogy újra legelölről kezdi a játékot. Az öt főhős eltérő képzettségei és induló erőforrásai miatt különböző harctéri taktikákra van szükség, és számos utat kínálnak a végső győzelemhez.
  • Hatalmas hadseregek hatalmas csatatereken — A Crusaders: Thy Kingdom Come igen változatos terepeket kínál, melyek felidézik azon távoli vidékek légkörét, melyeken át a keresztesek Jeruzsálem felé meneteltek, a mediterrán fenyvesektől a Szentföld kopár sziklasivatagaiig. A topográfiai elemek (dombok, völgyek, emelkedők, stb.) jelentősen befolyásolják a taktikát, és a csaták kimenetelét. Ez az első olyan RTS is, melyben a fizika a játék egyik legfontosabb tényezője (ahol a sziklák legördülnek a domboldalon, és ellenségek sorait nyomják agyon, repítik a levegőbe és lökik félre). Az időjárási és látási viszonyok dinamikusan változnak, ami nem csupán látványelem, de a játékmenetre is hatással van, konkrétan a különféle egységek képességeire, és a tetteik eredményeire.
  • Igazgatás — Az igazgatási fázis a küldetések között zajlik. Az igazgatási képernyőn különféle módokon lehet kezelni a katonákat, foglalkozni a támogató karakterekkel, fejleszteni a hősöket, elkölteni a megszerzett dukátokat vagy elosztani a fegyvereket a katonák között, és összeállítani a hadsereget a követező csatához. A hős növekvő serege minden csata után egyre nagyobb és halálosabb lesz. A katonák tapasztalatot gyűjtenek (csakúgy, mint a legendás Panzers-ben), és a játékos is vehet nekik képzettségeket. Számos csata végigharcolása után ugyanazzal a megszokott csapattal a játékos hajlamos lesz óvatosabban bánni veteránjaival, mint a legtöbb más RTS-ben, aminek jelentős hatása van a taktikára is.
  • Frakciók — A játékban szereplő keresztes hadsereg szinte ugyanannyira megosztott, mint a valódi volt. A hadsereg különböző hatalmi csoportjait frakcióknak nevezik, melyek mindegyikét egy erős nemzet irányítja, és melyek különböző juttatásokat kínálnak szövetségeseiknek. A játékosnak gondosan kell eldöntenie, melyik frakciót részesíti előnyben, mert ahogy az egyik nemzettel erősíti kapcsolatait, lassan elhatárolódik a többitől; a hű szövetséges azonban értékes jutalmakat kap, például dukátokat, speciális egységeket és képzettségeket, és végül egy új, egyedi hőst.
  • Hit és relikviák — A Crusaders: Thy Kingdom Come-ban a hit annak a vallási háttérnek az idealizált koncepciója, mely elindította és törvényesítette a katonai hadjáratot. A hitnek erős befolyása van az általános morálra. A keresztény relikviák szoros kapcsolatban állnak a hit-pontszámmal: minél magasabb egy hős hite, annál hatékonyabban növelik e relikviák a képességeit. Mindegyik hős egyedi hit-pontszámmal kezd, mely a játék során a döntései alapján nőhet vagy csökkenhet.
  • Történelmi hitelesség — A Crusaders: Thy Kingdom Come annyira hű igyekszik lenni a választott történelmi korszakhoz, amennyire az számítógépes játékban csak lehetséges, amihez néhány megszorításra és elkerülhetetlen változtatásra van szükség. A támogató karakterek színes során keresztül létező történelmi személyeket mutatunk be a korszakból negatív karakterek, szövetségesek vagy vazallusok szerepében.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

    MINIMUM:
    • Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy Vista
    • Processzor: 2.4 GHz Pentium IV processzor
    • Memória: 1 GB RAM
    • Grafika: Nvidia 6600 / ATI Radeon X700
    • DirectX®: 9.0c vagy magasabb (mellékelve a letöltőcsomagban)
    • Merevlemez: 3.3 GB
    • Hang: DirectX 9 kompatibilis hangkártya
    AJÁNLOTT:
    • Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy Vista
    • Processzor: Pentium Core 2 Duo E6400 vagy magasabb
    • Memória: 1.5 GB RAM
    • Grafika: Nvidia 8800 GT (512 MB) AMD/ATI HD3870 vagy magasabb
    • DirectX®: 9.0c vagy magasabb (mellékelve a letöltőcsomagban)
    • Merevlemez: 3.3 GB
    • Hang: 9.0c vagy magasabb

NeoCoreGames and the logo of NeoCoreGames and Crusaders: Thy Kingdom Come© (2008) and the logo of Crusaders: Thy Kingdom Come are registered trademarks or marks of NeoCoregames Ltd. All Rights Reserved.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás