X-COM: Complete Pack (PC) DIGITÁLIS

X-COM: Complete Pack (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az X-COM: Complete Pack a következő címeket tartalmazza:

  • X-COM: UFO Defense
  • X-COM: Terror From the Deep
  • X-COM: Apocalypse
  • X-COM: Interceptor
  • X-COM: Enforcer



X-COM: UFO Defense
Irányítsd a világ vezetői által alapított X-COM szervezetet, hogy visszaverd az egyre növekvő idegen fenyegetést. Lehetőségek: Az UFO-k lelövése csak a kezdet: ezt követően komolyan felszerelt katonákat kell különböző helyszínekre küldened, hogy megvizsgálják a lezuhant UFO-t.

X-COM: Terror from the Deep
A háború folytatódik…az X-COM: UFO Defense egy galaktikus harctérre vezényelt, az X-COM: Terror from the Deep pedig teljesen új szintre emeli az idegen terrort.
A Föld gyengeségét kihasználva az X-COM űrbéli ellenségei váratlanul taktikát váltanak és egy óriási második csapást indítanak bolygónk ellen.

X-COM: Apocalypse
Valami gonosz jár ma este a városban…

A Föld az emberi túlnépesedéstől, a kicsinyes konfliktusoktól és a földönkívüli invázióktól szenved. A lakosság nagyvárosokba tömörült, melyekből az egyik első Mega Primus. 2084: Az Utópia darabokra tört, a társadalom összeomlott és civil zavargások uralkodnak Mega Primusban. A várost ördögi idegenek terrorizálják.

X-COM: Interceptor
Visszatértek…a kegyetlen idegenek ezúttal el akarják pusztítani a Földet és uralkodni az új határon. Az X-COM parancsnokaként egyedül a Te feladatod megvédeni az emberiséget és az űrben folyó bányászati tevékenységet. 

X-COM: Enforcer
X-COM: a Föld titkos, idegenekkel küzdő szervezete. Helyszín: Amerika - a XXI. század kezdetén. Feladat: A földönkívüliek megsemmisítése.

 

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista, processzor: Pentium II 233 MHz vagy újabb, hardvergyorsítással, VAGY Pentium II 266 MHz vagy gyorsabb, hardvergyorsítás nélkül, memória: 32 MB RAM, DirectX: 8.0-ás verzió, Támogatott hangkártyák: 1 MB memóriával rendelkező, Windows kompatibilis, Szabad merevlemez terület: 500 MB

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás