Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization Beyond Earth (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Sid Meier's Civilization®: Beyond EarthTM a díjnyertes Civilization sorozat belépése egy új világba, mely a sci-fi világa. A játék által felvázolt jövőbeli globális eseményeket követően a világ destabilizálódott, a modern társadalmak összeomlottak, melyek romjain egy új világrend alakult ki, az emberiség pedig egy bizonytalan jövő elé néz. Miközben az emberiség a talpraállással küzd, az újrafejlődés útjára lépett nemzetek a mélyűr meghódítására összpontosítják erőforrásaikat, hogy megtervezzék az emberiség számára az újrakezdést.

A Földön túli új otthon keresésével megbízott expedíció résztvevőjeként rád vár a feladat, hogy megírd az emberiség történetének legújabb fejezetét, és embereidet az új peremvidékre vezetve új civilizációt alapíts a világűrben. Fedezz fel egy idegen bolygót és telepedj meg rajta, kutass ki új technológiákat, építs hatalmas hadseregeket, elképesztő Csodákat és alakítsd te az új világ arcát. Utazásod során gyakran létfontosságú döntéseket kell hoznod. A megbízó kiválasztásától kolóniád összetételén keresztül egészen a civilizációd számára kijelölt útig minden egyes döntésed új lehetőségeket nyit meg.

JELLEMZŐK:

  • Vesd el a kaland magvait: A nyolc különböző expedíció-szponzor - melyek mindegyike egyedi vezetővel rendelkezik és különleges játékbeli előnyöket biztosít - közüli választással határozhatod meg kulturális identitásod. A játék kiindulási feltételeit kialakító döntések sorozatával szerelheted össze űrhajódat, állíthatod össze szállítmányodat és válogathatod össze telepeseidet.
  • Kolonizálj egy idegen világot: Fedezz fel egy új, veszélyes tereppel rendelkező, misztikus erőforrásokban és - a földitől eltérő - ellenséges életformákban bővelkedő világot, minden veszélyével és előnyével. Építs előőrsöket, fedezz fel ősi idegen ereklyéket, szelídíts meg új életformákat, alapíts virágzó városokat és hozz létre kereskedelmi útvonalakat, hogy növeld lakosaid jólétét.
  • Technológiai háló (Technology Web): Hogy hűen tükrözze a bizonytalan jövő irányába történő haladást, a technológiai innováció egy sor nemlineáris döntés következménye, melyek kihatással vannak az emberiség fejlődésére. A technológiai háló három szélesebb téma körül összpontosul, melyek mindegyike egyedi győzelmi feltétellel rendelkezik.
  • Bolygókörüli pálya (Orbital Layer): Építs és vess be fejlett katonai, gazdasági és tudományos egységeket, melyek a bolygókörüli pályáról nyújtanak segítséget, legyen szó támadásról, védekezésről vagy támogatásról.
  • Testreszabható egységek: nyisd meg a különféle fejlesztéseket a technológiai hálón keresztül és szabd úgy testre az egységeidet, hogy tükrözzék a játékstílusod.
  • Többjátékos mód: akár 8 játékos versenyezhet az új idegen világ feletti uralomért.
  • Mod támogatás: a masszív mod támogatás biztosítja a játékélményt bővíthetőségét és testreszabhatóságát.

 


© 1991-2014 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, Sid Meier’s Civilization, Civ, Civilization, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények:
Processzor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.0 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: DirectX 11 támogatású, 256 MB memóriával (ATI HD3650 / Nvidia 8800 GT / Intel HD 3000 vagy jobb), Merevlemez: 8 GB szabad hely, Operációs rendszer: Windows Vista SP2 / Windows 7, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis.

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Processzor: Quad Core 1,8 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD HD5000 sorozatú vagy jobb (Mantle támogatáshoz ATI R9 sorozatú), nVidia GT400 sorozatú vagy jobb, Intel IvyBridge vagy jobb integrált grafikuskártyák, Merevlemez: 8 GB szabad hely, Operációs rendszer: Windows Vista SP2 / Windows 7, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, DirectX: 11-es verzió, vagy Mantle (a funkciót támogató videokártya esetén)

Egyéb követelmények:
Az első telepítéshez és a Steam hitelesítéshez internetkapcsolat szükséges. A szoftver telepítéséhez a következők szükségesek (ezeket a játék tartalmazza): Steam kliens, Microsoft Visual C ++ 2012 Runtime és Microsoft DirectX.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás