Stronghold Legends: Steam Edition (PC) DIGITÁLIS

Stronghold Legends: Steam Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Vezesd az ostromot - ezúttal a képzelet teremtményeit irányítva - a történelem során! A Stronghold Legends: Steam Edition a közkedvelt kastélyépítő sorozatot a mítoszok és legendák világába viszi - három egyedi frakcióval, és új Steam-exkluzív tartalmakkal. Légy Artúr király, és vezesd a kerekasztal lovagjait, lépj szövetségre az ördögi Vlad Draculával, vagy éld át újra Xanten-i Szigfrid hősi mondáját a 24 sztori-küldetésben. Építs és pusztíts el kastélyokat hatalmas varázslatok, mitikus vadak és legendás hősök segítségével!

 

Jellemzők:

  • Újrakeverve a Steamre - Steam multiplayer, Műhely támogatás, Teljesítmények, új térképek, egy digitális artbook, gyűjthető Játékkártyák, valamint DLC kampányok.
  • Válj legendás hőssé - Különleges fantasy környezet, amelynek kampányai Artúr király, Siegfried, és Vlad Dracula viszontagságait követik.
  • Parancsolj képzeletbeli szörnyetegeknek - Három játszható frakció, amelyek jégóriásokhoz, creeperekhez, vérfarkasokhoz, és sok egyéb bestiához férhetnek hozzá!
  • Használj hatalmas varázslatokat - Számtalan hősegység vár, a varázsló Merlintől, a kerekasztal lovagjaiin át, egészen a tűzokádó sárkányokig.
  • Küzdj a mesterséges intelligencia vezérelt hadurakkal - Folytass többfős Skirmish (csetepaté) csatákat a számítógép által irányított ellenfelekkel, és valódi, hús-vér játékosokkal.
  • Online ostromok más játékosok ellen - Deathmatch, King of the Hill, Economic War és Capture the Flag játékmódok.

 

Steam Edition

A középkori folklór ihlette, és a mágiát a sorozat történetében először bemutató Stronghold Legends új környezeteket, egységeket, kihívásokat és játékmenetet kínál egyjátékos kampányaival és bónuszpályáival. Katapultálj át  vérfarkasokat a várfalakon, lobbants lángra csapatokat sárkánytűzzel, vagy parancsold meg hatalmas jégóriásaidnak, hogy pusztítsák el az ellenséges védelmet! Harcoljatok akár négyen egymás ellen a kompetitív többfős játékban a Steam rendszerén, vagy küzd offline a mesterséges intelligencia által irányított gépi ellenfelekkel.

Az exkluzívan a Steamhez megalkotott Stronghold Legends: Steam Edition teljes Steam multiplayer és Teljesítmények támogatással, új térképekkel, egy digitális artbookkal, Steam Játékkártyákkal, valamint az összes DLC kampánnyal érkezik. A Steam kiadás emellett a Legends-et teljeskörű Steam Műhely támogatással bővíti! Alkoss háborúd helyszínéül egy jeges tundrát, vagy egy 'felperzselt föld' csatateret a 'gonosz vidék' tereptípus használatával, vagy igézz meg egy varázslatos birodalmat, amely még Artúr királynak is megfelelne.

 

 

 

 

©2016 FIREFLY STUDIOS LIMITED. All rights reserved. Stronghold Legends and FIREFLY STUDIOS LIMITED are trademarks or registered trademarks of FIREFLY HOLDINGS LIMITED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10, Processzor: Processzor 1.6GHz Intel vagy AMD, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: 256 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Hálózat: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 3 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10, Processzor: Processzor 2.3 GHz Intel vagy AMD, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 512 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Hálózat: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 3 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás