RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack (PC) DIGITÁLIS

RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A Roller Coaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack az alapjátékot, valamint a Wacky Worlds és a Time Twister kiegészítőket tartalmazza.

Feszegesd képzeleted határait és építs egyre nagyobb vidámparkokat és egyre magasabb hullámvasútakat! Legyél úttörő és kezdj a nulláról, nyisd meg a lenyűgöző Six Flags park kapuit, vagy alkosd meg a leggyomorszorítóbb hullámvasútat, amelyet emberi elme valaha elképzelt - játssz a saját ízlésed szerint! Teljesíts különböző szcenáriókat, válassz a tapasztalatodnak megfelelően a neked tetsző tartalmak közül. Nyerd el a látogatók tetsztését a különböző attrakciók és létesítmények építésével. Az új és vad pályák, az izgalmas új témák, valamint továbbfejlesztett, könnyen használható építési eszköztár segítségével még szórakoztatóbb a tökéletes vidámpark megalkotása!

 

Jellemzők:

  • Tedd próbára menedzseri képességeidet a 25 lenyűgöző Six Flags® hullámvasúttal és az 5 Six Flags® vidámparkkal, amelyeket valós helyszíneken alapszanak 
  • Építs hihetetlen hullámvasútakat a vadonatúj Roller Coaster Designer segítségével! 
  • Biztosíts a park vendégeinek izgalmát a több mint 150 különböző eszközzel és attrakcióval 
  • Szabd testre parkodat új és egyedi témákkal: óriások kertje, vadnyugat, a kalózok és számos egyéb!

 

 

©2002, 2003 Atari Interactive, Inc.  All Rights Reserved.  Manufactured and marketed by Atari, Inc., New York, NY.  All trademarks are the property of their respective owners.  ©2002, 2003 Chris Sawyer.  All Rights Reserved.  SIX FLAGS and all related indicia are trademarks of Six Flags Theme Parks Inc. ®, TM and © 2004.  Windows and DirectX are either a registered trademark or trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.  Pentium is a trademark or registered trademark of Intel Corporation or its subsidiaries in the United States and other countries.  Software platform logo (TM & ©) EMA 2003.  Game graphic differs from ‘Medusa’ roller coaster photograph.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: 1.8 
Memória: 512 MB RAM
Videokártya: DirectX 7 kompatibilis 3D videokártya
DirectX verzió: 7.0
Merevlemez: 2 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás