Dragon Ball FighterZ – FighterZ Edition (PC) DIGITÁLIS

Dragon Ball FighterZ – FighterZ Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Arcade / Ügyességi, Verekedős

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A FighterZ Edition kiadás az alapjáték mellett tartalmazza a FighterZ Pass-t, amely 8 hatalmas új karakterrel bővíti a szereplőgárdát.

 

DRAGON BALL FighterZ abból született, ami olyan közkedveltté és híressé teszi a DRAGON BALL sorozatot: látványos küzdelmek végtelen sorából pusztító erejű harcosokkal.

Az Arc System Works közreműködésével a DRAGON BALL FighterZ tovább fokozza a legjobb minőségű anime grafikát és elhozza a könnyen megtanulható, de mesteri szinten nehezen elsajátítható játékmenetet a rajongóknak világszerte.

 

 

3-3 elleni Tag/Support

Lehetővé teszi, hogy a játékosok egyszerre több, mint egy harcost/stílust gyakoroljanak be, mélyebb játékélményt biztosítva.

 

A legjobb minőségű anime grafika

Az Unreal Engine erejét és az Arc System Works csapatának képességeit kihasználva a Dragon Ball FighterZ egy vizuális tour-de-force.

 

Látványos harcok

Tapasztald meg a légi csaták izgalmát, a rombolható pályákat és a Dragon Ball anime közismert jeleneteit 60 FPS-ben és 1080p felbontással. (PlayStation 4 Pro platformon nagyobb felbontás támogatott)

 

 

©BIRD STUDIO / SHUEISHA, TOEI ANIMATION
Game © BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites operációs rendszer szükséges)Processzor: AMD FX-4350, 4.2 GHz / Intel Core i5-3470, 3.20 GHzVideokártya: 4 GB RAMGrafika: Radeon HD 6870, 1 GB / GeForce GTX 650 Ti, 1 GBDirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatHangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya, vagy alaplapi chipset

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites operációs rendszer szükséges)Processzor: AMD Ryzen 5 1400, 3.2 GHz / Intel Core i7-3770, 3.40 GHzMemória: 8 GB RAMVideokártya: Radeon HD 7870, 2 GB / GeForce GTX 660, 2 GBDirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatHangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya, vagy alaplapi chipset


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás