Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Szimulátor, Verseny

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Aktivációs kulcs - Origin

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Töltsd le még ma a Burnout™ Paradise: The Ultimate Box-ot. Paradise City a népszerű Burnout sorozat eddigi legnagyobb és legveszélyesebb helyszíne. A masszív méretű környezet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék a nyílt világot, miközben több száz mérföldnyi úton és földalatti járatoko versenyeznek a több mint 70 különböző autójukkal. Száguldozz az utcákon a versenyek között, és gyűjtsd a pontokat, amelyek a Paradise City jogosítványodba kerülnek felírásra. Szerezd meg a hőn áhított “Burnout” státuszt azzal, hogy hirdetőtáblákat szakítasz át, rámpákról ugratsz, vagy ütközéseket okozol a továbbfejlesztett sérülésmodellel.

A Burnout™ Paradise: Ultimate Box az eredeti játék nagyszerű játékmenetét, valamint játékmódját tartalmazza, a kifejezetten PC-re készült javításokkal és fejlesztésekkel együtt. Cirkálj Paradise City utcáin éjjel, az új napszakváltozás révén. Semmi sem hasonlítható az éjszakai versenyek izgalmaihoz. Az Ultimate Box-ban található motorkerékpárok emellett teljesen új élményt biztosítanak. Fogadd el a 70 új, motorkerékpáros kihívást. A játék kezdetén két motor áll a rendelkezésedre - az FV1100 és a Nakamura Firehawk V4 - a további járműveket pedig megnyithatod a játék során, vagy letöltheted őket. Emellett a játékban mostantól a dinamikus időjárás is megtalálható, számos új időjárási viszonnyal gazdagítva a játékot. Lehet, hogy korábban már játszottál a Burnout™ Paradise játékkal, de még soha nem találkoztál olyan kihívásokkal, mint amiket a The Burnout™ Paradise: The Ultimate Box biztosít számodra. Töltsd le még ma PC-re!

 

 

 

© 2008, 2009 Electronic Arts Inc. EA, the EA logo and Burnout are trademarks or registered trademarks of Electronic Arts Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, 256 MB-os videokártya (GeForce 7800 vagy jobb), 4 GB HDD, Windows XP SP2/Vista


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás