ABRACA - Imagic Games (PC) DIGITÁLIS

ABRACA - Imagic Games (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Verekedős, Verseny, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer Imagi világában… 
ÜDVÖZLÜNK A VALAHA LÁTOTT LEGNAGYOBB ÉLŐ-VERSENYES SZÍNHÁZBAN!

Imagi országában élnek a mesefigurák, a rosszaktól a bajba jutott királylányokig. Aki itt mesebeli királyfi akar lenni, annak fel kell kötnie a gatyát, mert a királyfivá válás útja egy alattomos út, ahol minden mocsokság megengedett! Két, három vagy négy játékosnak kell hercegként túlélnie a kihívásokat, a cél pedig nem más... mint hogy a többiek elbukjanak! A verseny kemény, de nagyon vicces lesz! 

Imagi Nagy Romantikus Játékai ezennel megkezdődnek! Az első versenyzők pedig már itt is vannak: a "klasszikus" Szőke Herceg és az elbűvölő Abraca hercegnő, Jancsi és Juliska (a két hatalmas kölyök) és néhány színes lény, akik alig várják, hogy a küzdelembe vessék magukat. És persze a további bajnokok: Don Quichotte, és a mazochista NGF (Nagy Gonosz Farkas) akit a szemérmetlen Piroska követ. Ideje begyújtani, mert a Hókirálynő már közeledik észak felől, egy hatalmas szőrös bestiával! 

Azonban a nemesi születésű előkelőségek közötti barátságos bajvívásokról szőtt álmok gyorsan összeomlanak, hogy a szörnyek elleni extrém harcok, és a mindenütt megtalálható csapdákba és gödrökbe történő végtelen zuhanás vegye át a helyüket! Hűség, becsület, bátorság - felejtsd el mind! Egymás legádázabb ellenfelei lesztek, és csak a legrafkósabb versenyzők nyerhetnek ebben a szabályok nélküli versenyben!

 

Jellemzők:

  • Gyerekkorod MESÉI… rendesen MEGBOLONDÍTVA: Kastélyok, sárkányok, hercegek, sellők, boszorkányok és varázsbabok keltik életre a benned lakozó gyermeket... és végre lehetővé teszik, hogy letöröld az idióta hősök arcáról azt a hülye vigyort... 
  • Végre egy igazi PARTY-JÁTÉK… GAMEREKNEK: Egyszerű és szórakoztató játék, amelynek nehéz a mesterévé válni. Kompetítiv free-for-all játékmenet, ahol három szörny harcolhat egy herceg ellen, vagy bújj a hercegnő topánkájába és próbáld ki a mindenki-mindeki-ellen játékmódot. 
  • TÖBB ÓRÁNYI ROHANÁS ÉS HARC: Kizárólag offline, helyi multi, akár 4 játékosnak; 5 helyszín, 2 multiplayer mód, 3 egyfős Kihívás/Pontszerző mód, megnyitható meglepetések és megaboss-harcok (amelyeket a legszörnyűbb rémálmaid ihlettek.) Ezzel a móka és a káröröm beköltözik a kanapédra! 
  • SZŐKE HERCEG vagy SZÖRNYETEG? Mindkettő, kedvesem. Az öt herceg egyikeként (mindegyikük egyedi erőkkel rendelkezik) minél gyorsabban teljesítened kell a szinteket, miközben az három szörnyellenfél csapdákat aktivál, hogy lelassítsanak és hogy elbukj. De akár hercegnőként is játszhatsz, a három "legjobb barátod" ellen egy arénában, hogy plusz egy életet nyerjetek hercegeteknek a következő pályán. Hiába, a szerelem ereje... 

Figyelem: Az ABRACA egy kontroller-exkluzív játék, amelyhez játékosonként egy kontrollerre lesz szükséged. A játék megvásárlása előtt bizonyosodj meg róla, hogy rendelkezel ilyen eszközökkel. A játék csak offline, helyi többjátékos - akár 4 fős - módban játszható.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Figyelem: Az ABRACA egy kontroller-exkluzív játék, amelyhez játékosonként egy kontrollerre lesz szükséged. A játék megvásárlása előtt bizonyosodj meg róla, hogy rendelkezel ilyen eszközökkel. A játék csak offline, helyi többjátékos - akár 4 fős - módban játszható.

PC:

Operációs rendszer: Windows Vista, 7, Processzor: Intel Core 2 Duo, Memória: 3 GB RAM, Videokártya: Shader Model 3, 512MB VRAM, Merevlemez: 4 GB, DirectX: verzió 9.0c

 

Mac:

Operációs rendszer: Snow Leopard (10.6), Processzor: Intel Core i3, Memória: 3 GB RAM, Videokártya: SM3 512MB VRAM, Merevlemez: 4 GB 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás