DeadCore (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

DeadCore (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Mágneses viharokon történő végtelen zuhanást követően... felébredsz.

Kitörölt emlékezettel elkezded felfedezni a világot körülötted. Valaki - vagy valami - egyre magasabbra és magasabbra lök.
Hirtelen egy hatalmas Toronyra leszel figyelmes, amely kiemelkedik a ködből. Hamar megérted, ahhoz, hogy válaszokat kapj kérdéseidre, fel kell másznod a tetejére.

Azonban ez nem lesz könnyű. A Tornyot egy high-tech biztonsági rendszer védi, amely összetett mechanizmusokból, halálos lézerekből, és minden mozdulatodat folyamatosan követő robotokból áll.

Ha túl akarsz élni, minden képességedre szükséged lesz (ugrás, dupla-ugrás, lendület), de SwitchGunodat is használnod kell. A SwitchGun képes robotok és csapdák ki- és bekapcsolására, hogy feljuss a Torony tetejére, és megfejtsd titkainak eredetét.

 

Főbb jellemzők:

  • Fedezz fel egy titokzatos világot, amely hatalmas, elképesztő pályákból, és felfedezésre váró titkos átjárók labirintusából épül fel.
  • Nyiss meg új erőket és fejlesztéseket, hogy hozzáférhess a Torony új területeihez.
  • Hívd ki barátaidat az online ranglistákon a Speedrun játékmódban, ahol minden századmásodperc számít! 
  • Tárd fel a Torony titkait, és nyiss meg új pályákat, és zenéket a Speedrun módban azáltal, hogy összegyűjtöd korábbi lakóinak emléktöredékeit.

 

 

 

5 Bits Games Copyright © 2014 DeadCore jest zarejestrowanym znakiem towarowym 5 Bits Games. Wydawane i dystrybuowane przez NAMCO BANDAI Games Europe SAS

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC: Windows 7, Windows 8 a legújabb szervizcsomagokkal, OS X 10.9; Intel i5 quad core 3 GHz, AMD FX-6200 3.8 GHz vagy jobb; 4GB RAM; 4 GB szabad merevlemez terület; NVIDIA GeForce GTX 660 1GB RAM, ATI Radeon HD 7850 1GB RAM vagy jobb; DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Mac: OS X 10.9; Intel i5 2.3 GHz; 3 GB RAM; Intel HD4000 videokártya; szélessávú internetkapcsolat;  4 GB szabad merevlemez terület; Alaplapi hangkártya Linux: SteamOS, Ubuntu 4.14 vagy újabb; Intel Core 2 Duo 2 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 2 GHz processzor; 3 GB RAM; NVIDIA GeForce 8800GT 512 MB RAM-mal, vagy ATI Radeon HD 3850 512 MB RAM-mal; szélessávú internetkapcsolat; 4 GB szabad merevlemez terület; Alaplapi hangkártya

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás