Grand Theft Auto V + Criminal Enterprise Starter Pack + Great White Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto V + Criminal Enterprise Starter Pack + Great White Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Kaland, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! A Rockstar Games Social Club platform használatához aktiváció szükséges. 

A csomag megvásárlásával a tiéd lehet a Grand Theft Auto V játék, a Criminal Enterprise kezdőcsomag és egy 1 250 000 GTA$ értékű Great White Shark kártya, amelyet a GTA Online-ban használhatsz fel. Ne vedd meg, ha már rendelkezel a Criminal Enterprise kezdőcsomaggal.

 

A Grand Theft Auto V élményét a Grand Theft Auto Online, ez a dinamikus, folyton fejlődő Grand Theft Auto-univerzum teszi teljessé, amely akár 30 fős online játékot tesz lehetővé. 

A Criminal Enterprise kezdőcsomag jóvoltából a Grand Theft Auto Online új játékosai hatalmas előnnyel vághatnak bele bűnözői karrierjükbe. Ne vedd meg, ha már rendelkezel a Criminal Enterprise kezdőcsomaggal.

Válogass a GTA Online legizgalmasabb és legnépszerűbb tartalmainak – köztük ingatlanok, üzletek, fegyverek és járművek – gazdag kínálatából több mint 10 000 000 GTA$ értékben.

Indíts üzleti vállalkozásokat a Maze Bank West Executive Office kényelméből, folytass pusztító fegyvertechnológiákkal kapcsolatos kutatásokat a föld alatti Paleto Forest Bunker laboratóriumában, vagy száguldj az utcákon különféle járművekkel: egy szuperautó, számos motor, a felfegyverzett Dune FAV és sok más járgány vár. 

Emellett 1 000 000 GTA$ bónusszal és ütőképes fegyverekkel segítünk a Los Santos és Blaine County feletti uralom megszerzésében. 

A Criminal Enterprise kezdőcsomag több mint 10 000 000 GTA$ értéket képvisel, és hozzáférést biztosít a következőkhöz a Grand Theft Auto Online játékban:

1 000 000 GTA$ bónusz 

Ingatlanok:

 • Maze Bank West Executive Office
 • Paleto Forest Gunrunning Bunker 
 • Senora Desert Counterfeit Cash Factory
 • Great Chaparral Biker Clubhouse 
 • 1561 San Vitas Street Apartment
 • 1337 Exceptionalists Way 10 Car Garage 


Járművek:

 • Dune FAV 
 • Maibatsu Frogger
 • Enus Windsor
 • Obey Omnis
 • Coquette Classic
 • Turismo R
 • Pegassi Vortex
 • Huntley S
 • Western Zombie Chopper
 • Banshee


Fegyverek, ruhák és tetoválások:

 • Compact Grenade Launcher
 • Marksman Rifle
 • Compact Rife
 • Kaszkadőr- és import/export ruhák, motorosszerkók

 

 

 

A tartalom csak a Grand Theft Auto Online játékban érhető el, játékon belül FREE (ingyenes) megjelölést kap, és nincs csereértéke – mindez a járművekre is vonatkozik. A telepítést követően indítsd el a GTA Online játékot, és kövesd a megjelenő utasításokat a tartalom játékbeli üzletekből és webáruházakból való megszerzéséhez. 

Rockstar Games, Inc. ©2008–2017. A Rockstar Games, a Grand Theft Auto, a GTA Five, a Grand Theft Auto Online és az R* márkák, logók és a kapcsolódó szellemi termékek a Take-Two Interactive tulajdonát képezik. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. A Dolby és a „double-D Symbol” (dupla D szimbólum) a Dolby Laboratories védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997-2012 by RAD Game Tools, Inc. A euphoria motion synthesis technológiát a NaturalMotion biztosította. A euphoria kódja (c) NaturalMotion 2008. A „NaturalMotion”, a „euphoria”, illetve a NaturalMotion és euphoria logók a NaturalMotion bejegyzett védjegyei. Engedéllyel használva. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2013 Autodesk, Inc. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva. 

A szoftverlicenc a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával, illetve felfüggesztésével járhat. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz, köztük a többszemélyes játékhoz és a bónusztartalomhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. Minden ilyen hasonlóság a véletlen műve. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket.

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 
T2 Take Two Interactive

További tájékoztatás a játékhoz kapcsolódó online szolgáltatásokról, díjakról, korlátozásokról és szoftverlicenc-feltételekről: www.rockstargames.com.

A játék feltétele a rockstargames.com/eula címen található licencszerződés elfogadása. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, szolgáltatásokhoz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával, illetve felfüggesztésével járhat. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra.

A videojáték tartalma teljes mértékben a képzelet műve, és nem célja a valós eseményekre, személyekre vagy szervezetekre való utalás, illetve ezek ábrázolása. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

A vásárlásra, használatra és beváltásra bizonyos korlátozások vonatkoznak. Részletek a végfelhasználói licencszerződésben (www.rockstargames.com/eula) és a szolgáltatási feltételekben (www.rockstargames.com/legal).

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK:

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites), Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites) Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével), Windows Vista (64 bites, a Service Pack 2 telepítésével)* (*Vista használata esetén NVIDIA videokártya ajánlott)Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 – 2,40 GHz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core processzor (4 CPU) – 2,5 GHzMemória: 4 GBVideokártya: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)Hangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilisHDD-helyigény: 72 GB

 

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ:Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites), Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites, a Service Pack 1 telepítésével)Processzor: Intel Core i5 3470 – 3,2 GHz (4 CPU) / AMD FX-X8 8350 – 4 GHz (8 CPU)Memória: 8 GBVideokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GBHangkártya: 100% DirectX 10-kompatibilisHDD-helyigény: 72 GB


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás