Alone in the Dark (PC) DIGITÁLIS

Alone in the Dark (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Visszatér a játék, ami elindította a népszerű túlélő-horror műfajt és jobb, mint valaha! A játékosok Edward Carnby, az eredeti Alone in the Dark főhőse felett vehetik át az irányítást, a New York-i Central Park sötét, és félelmetes változatán átvezető, hátborzongató utazásán keresztül, ahol Carnby-nek le kell rántania a leplet a sötét összeesküvésről.

A népszerű TV drámák stílusát követve, az Alone in the Dark külön-külön epizódokra van bontva, melyek mindegyike körülbelül 30-40 percnyi játékmenetet kínál, az Alone in the Dark felépítése pedig egy lebilincselő és félelmetes élményt nyújtó világba taszítja a játékosokat. Minden alkalommal, mikor a játékos betölt egy mentést, az epizód az előző epizód cselekményeit összefoglaló videóval indul, hogy a játékos gyorsan visszazökkenhessen a történetbe, és megkímélje őket az azon való gondolkodástól, hogy vajon épp hol tartottak és mit csináltak legutóbb. Minden epizód a játékosok idegeivel játszva, egy körömlerágós cliffhanger befejezéssel zárul, a játékból való kilépéskor pedig a következő epizód rövid előzetesével búcsúzik, hogy a játékos már tűkön ülve várja a folytatást.

A következő generációs Alone in the Dark akciódús élményekkel várja a játékosokat, valamint valósidejű fizikát és teljes környezeti interakciót kínáló, rendkívül részletes, szabadon bejárható környezettel.

 

Jellemzők:

  • Intenzív, akció-orientált játékmenet izgalmakkal és csavarokkal.
  • Magával ragadó, szabadon bejárható környezet a New York-i Central Parkban.
  • Epizodikus felépítés: a 30-40 perces intenzív epizódok garantáltan odaszögelnek a székhez.
  • A történet írója Lorenzo Carcaterra (a „Sleepers” és „Apaches” NY Times Bestsellerek alkotója).
  • Fegyverek széles választéka, amivel elpusztíthatod az ellenséges ügynököket és végül magát az ördögi forrást is.
  • A járművek nem csak közlekedésre alkalmasak, de idővel a játékmechanika részévé is válnak és szükségesek lesznek a fejtörők megoldásához, kihívások teljesítéséhez.
  • Az Eden új TWILIGHT motorjának köszönhetően a játékvilág rendkívül részletes, olyan valósághű effektusokkal, mint a pára, tükröződés és fejlett átvezetők.

 

 

 

 

 

 

© 2008 Atari Europe S.A.S. All Rights Reserved. Alone in the Dark is a registered trademark owned by Atari Europe S.A.S. in the US and other territories. PC and Xbox 360 platforms developed by Eden Games SAS.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® XP/Vista 32, 64 bit
Processzor: Intel Pentium® D 2.6 GHz, AMD Athlon™ X2 3800+
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce 7600, ATI Radeon X1650 XT
DirectX verzió: 9.0c
Internet: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 9 GB szabad hely
Egyéb megjegyzés: A telepítéshez, a játék első indításához, valamint a licenc visszavonásához internet kapcsolat szükséges.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás