Anarcute (PC) DIGITÁLIS

Anarcute (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős, Indie (Független), Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az Anarcute egy igazi lázadásszimulátor, amely az aranyos látványvilágot kombinálja a hatalmas méretű káosszal, színpompás pusztítással és "a tömeg-mindent-üt" játékmenettel! 

Sötét időket élünk. Egy gonosz vállalatokból álló csoport vette át az uralmat a világ nagyvárosai felett. Kezükben a média, a rendőrség állományát agymosásnak vetették alá, mostanra pedig gátlástalanul, felhőkarcolóik magasából írják elő a lakosságnak, hogyan éljék életüket. 

Eljött a cselekvés ideje! Vedd kezedbe a forradalom irányítását és nézz szembe a világot uraló  rettenetes Agymosó Őrjárattal.

 

Összefogva győzünk!

Az Anarcuteban nem egy szereplőt, hanem a tömeget irányítod! Minél nagyobb a tömeg, annál erősebbé válik. Ébreszd fel a városok többi lázadóját hogy még nagyobb lázadást robbants ki és használj pusztító képességeket!

 

A város a játszótered

Telefonfülkék, tűzcsapok, kukák, kerékpárok, autók... használd a város tárgyait fegyverként. Ha az általad vezetett tömeg elég nagyra duzzad akár egész épületeket is ledönthetsz, hogy azok ellenfeleidre omoljanak!

 

Harcolj az Agymosó Őrjárat ellen!

Ellenfeleidet semmi sem állítja meg, és minden rendelkezésükre álló felszerelést be fognak vetni, hogy megakadályozzanak küldetéseid teljesítésében. A lézerek, elektromos tornyok, pókrobotok, helikopterek és  aknavetők csak néhány azon csapdák közül, amelyekkel ellenségeid utadat állják.

 

Terjeszd a forradalmat szerte a világon!

Kalandod során öt, egyedi megjelenésű és hanghatásokkal rendelkező városon kell átverekedned magad. Tokiótól Párizsig, Reykjavíkon és Miamin át - az Agymosó Őrjárat egy percig sem hagy nyugton. Vizsgáld meg a városok minden zugát, hogy megtaláld az összes állatot és saját kedvedre formálhasd a tömeget!

 

Eljött a cuki forradalom ideje!

 

Főbb jellemzők:

  • Vezesd az imádnivalóan aranyos zavargók egy csoportját és boríts mindent káoszba, ahogy világszerte a gonosz ellen harcolsz 
  • Vedd fel az utcákon talált tárgyakat és hajítsd az Agymosó Őrjárat tagjaira 
  • Rombold le bármelyik, utadba kerülő élpületet, és fordítsd előnyödre a város elrendezését 
  • Harcol a rettenetes Agymosó Őrjárat ellen, amely bármit képes megtenni, csak hogy megállítson 
  • Fedezd és szabadítsd fel a világot!

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista vagy újabb, Processzor: Dual Core CPU, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Direct X9.0c kompatibilis, DirectX verzió: 9.0c, Egyéb megjegyzések: az integrált videokártyák nem támogatottak

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás