Attractio (PC) DIGITÁLIS

Attractio (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Légy te az első, aki megváltoztatja a gravitációt és megoldja az Attractio halálos és nehéz rejtvényeit! Irányítsd a három résztvevőt - Daleket, Miát és Keirt - akik a győzelemért versenyeznek ebben az ellentmondásos valóságshowban.

Férfiak és nők teszik kockára puszta létüket élő adásban, kétségbeesetten, egy jobb élet reményében. A Naprendszer lakóinak milliói pedig epekedve várják az Attractio új évadát. A valóságshow, amelyben a versenyzőknek halálos rejtvényeket kell megoldaniuk - annyira halálosakat, hogy csak egyféleképpen távozhatnak élve: ha nyernek.

Ebben az évadban bemutatkozik: Keir, az alulról érkezett versenyző, aki a pénzdíjért száll versenybe. Mia, a Marson szolgáló rendőrnő, aki a fejlett technológiát felvonultató díjat vinné haza. És Dalek, a veszélyes bűnöző, aki szabadságát nyerné vissza. Mindhármuknak egyedi, a gravitációt manipuláló kütyüket használva kell különböző halálos fejtörőket megoldania. 

Minden ügyességedre és okosságodra szükséged lesz, hogy átjuss a kemény kihívást jelentő pályákon.
Készen állsz a megmérettetésre?

 

 

© 2016 GC Studios S.A. de C.V. Callejón de la veta 9 20 C.P. 36250 México. Attractio and its respective logo are trademarks of GC Studios S.A. de C.V. All rights reserved.

©BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista/7/8.1/10, Procesor: AMD / INTEL DUAL-CORE 2.0 GHZ, Memória: 2048 MB RAM, Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 260M, Radeon HD 5570, Intel Iris Graphics vagy jobb, Hálózat: szélessávú internet kapcsolat, Merevlemez: 4 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás