Bayonetta (PC) DIGITÁLIS

Bayonetta (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A PlatinumGames széles körben elismert akció mesterműve végre PC-re is megérkezett! Tapasztald meg az extrémen stílusos akciókat 60fps mellett, HD felbontásban. A játék legjobb módja: még soha nem volt ennyire jó rossznak lenni!

 

A PlatinumGames legendás rendezője - a Resident Evil és Devil May Cry játékokkal hírnevet szerzett - Hideki Kamiya által készített, minden idők egyik legelismertebb karakter-akciójátékát a SEGA végre PC-re is elhozza.

 

Bayonetta. Egy ősi boszorkány-klán utolsó túlélője, akik a fény, a sötétség, és a káosz közötti egyensúlyt őrizték. Eltemetve saját - és az általunk ismert világ - védelmének érdekében, Bayonettát 500 év eltetével megtalálják és felélesztik, katasztrofális következményekkel járó események láncolatát elindítva.

 

Közvetlenül a csata sűrűjébe dobva, a múltjáról csak egy nyommal rendlkező Bayonattának ki kell derítenie az igazságot, és meg kell harcolnia a jövőért. Félelmetes hódítása során számtalan ellenséges angyali ellenséggel és hatalmas ellenfelekkel kell megküzdenie ebben a 100%-os vegytiszta akciót ígérő játékban.

 

A BAYONETTA PC-N LEGJOBBAN KONTROLLERREL ÉLVEZHETŐ.

 

Jellemzők:

  • Halálos elegancia - Egy csábító, stílusos, a játékokban korábban soha nem látott akcióhősnőként Bayonetta készen áll rá, hogy érzékeidet határait feszegesse.
  • Az akció csúcspontja - A túlpörgött akció és az extrém helyszínek folymatosan magas szinten tartják a feszültséget és az izgalmakat - a Bayonetta az intenzitás új magasságaiba emeli a műfajt.
  • Extravagáns harcok - Használd Bayonetta lenyűgöző fegyverarzenálját az intuitív és gördülékeny harcok során, ahol pusztító eredménnyel járó halálos kombókat és különleges támadásokat vethetsz be.
  • Természetfeletti erők - Engedj szabadjára kínzótámadásokat, mint amilyen például a Vasszűz, vagy a Guillotine, hogy kivégezd, és a pokolra juttasd őket.
  • Teljes Steam támogatás - Steam teljesítmények, Steam Felhő mentés, Játékkártyák, Ranglisták, and Nagykép Mód.
  • Továbbfejlesztett PC-s grafikai beállítások - Megnyitott, akár 4K-s felbontás, élsimítás, anizotróp szűrés, SSAO világítás, skálázható textúra- és árnyékminőség, és további funkciók.  
  • Angol és japán szinkron -Váltogass szabadon a nyelvek és feliratok között a játék során bármikor.

 

 

© SEGA. Developed by PlatinumGames Inc. SEGA, the SEGA logo and BAYONETTA are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 / 8 (8.1)/ 10Processzor: Core i3 3220Memória: 4 GB RAMVideokártya: Radeon HD6950 / GeForce GTX 570 (VRAM 768MB)DirectX: Verzió: 9.0cMerevlemez: 20 GB szabad hely

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7 / 8 (8.1)/ 10Processzor: Core i5 4460Memória: 8 GB RAMGrafika: Radeon HD7870 / Geforce GTX 760 vagy jobb (VRAM 2GB vagy több)DirectX: Verzió: 9.0cMerevlemez: 20 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás