Borderlands 3 (PC) (Epic Store kulcs)

Borderlands 3 (PC) (Epic Store kulcs) promóció

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Shooter / Lövöldözős, Multiplayer, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

KÖZELEG A TÉBOLY

Az eredeti lövöldözős-fosztogatós játék visszatér, csillió fegyverrel és vadonatúj, őrült kalandokkal! Zúzz végig az új világokon és ellenségeken a négy vadonatúj Vault Hunter egyikeként – ők a Borderlands világának legütősebb kincsvadász fenegyerekei, komoly képzettségfákkal, képességekkel és testre szabási lehetőségekkel. Játssz egyedül vagy barátaiddal az őrült ellenségek ellen, szerezzetek rengeteg zsákmányt és mentsétek meg otthonotokat a galaxis legkegyetlenebb szektavezéreitől. 

ŐRÜLETES ADRENALINMÁMOR
Akadályozd meg a fanatikus Calypso-ikreket, hogy egyesítsék a banditaklánokat és megszerezzék a hatalmat a galaxis fölött. Csak te, a vakmerő Vault Hunter rendelkezel kellően ütős arzenállal a leküzdésükhöz.

A TE VAULT HUNTERED, A TE JÁTÉKSTÍLUSOD
Válassz a négy kiváló egyedi képességekkel, játékstílussal, képzettségfával és testre szabási lehetőségekkel rendelkező Vault Hunter közül! Minden Vault Hunter egyedül is hatalmas pusztításra képes, de együtt megállíthatatlanok.

  • Moze, a TÜZÉR: Ha Moze-nak erősítésre van szüksége, további tűzerőt ad neki hűséges mechje, Iron Bear.
  • Amara, a SZIRÉN: Magabiztos, talpraesett verekedő, aki éteri öklöket tud megidézni és szirénhatalmával lezúzza az ellenséget.
  • FL4K, a VADAK URA: FL4K a vadászatért rajong. Akárcsak azok a hűséges bestiák, akik a parancsait lesik. És hogy mi a kedvenc prédájuk? Gyanútlan banditák, a szerencsétlen flótások!
  • Zane az ÜGYNÖK: A harctéri kütyük specialistája, aki profi módon tűnik fel a harc közepén, kelt zűrzavart, majd távozik észrevétlenül, mint ha ott se lett volna.

TÁRAZZ, TÖLTS ÉS TAROLJ
Csillió fegyver és kütyü, minden csata alkalom új cuccok szerzésére. Önjáró pajzsgolyók? Pipa. Tűzokádó vulkánokat gerjesztő puskák? Nyilván. Lábat növesztő fegyverek, amik üldözőbe veszik az ellenséget miközben sértegetik? Ja, olyan is van.

ÚJ BORDERLANDS
Fedezz fel új világokat Pandorán túl, egyedi, felfedezhető környezettel és elpusztítható ellenségekkel. Gázolj át a kopár sivatagokon, harcolj romos városokban, navigálj a halálos mocsárvidékeken, és más helyszíneken!

GYORS ÉS ZÖKKENŐMENTES KOOPERATÍV AKCIÓ
Játssz bárkivel, bármikor online, vagy osztott képernyős kooperatív módban szintedtől és haladásodtól függetlenül. Végezz az ellenségekkel és gyűrd le a kihívásokat csapatban: a jutalom csak a tiéd, a zsákmány mindenkié.

 

© 2019 IPerion, LLC. Kiadja és terjeszti a 2K. A Gearbox és Borderlands, valamint a Gearbox Software és a Borderlands logó a Gearbox Software, LLC. bejegyzett védjegye. Használatuk a jogbirtokos engedélyével történik. A 2K és a 2K logó a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye. Minden jog fenntartva. A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM

  • Operációs rendszer

           Windows 7/10 (legújabb szervizcsomaggal)

  • Processzor

            AMD FX-8350 (Intel i5-3570)

  • Memória

            6GB

  • Videokártya

            AMD Radeon™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB)

  • Merevlemez

            75 GB

 

AJÁNLOTT

  • Operációs rendszer

            Windows 7/10 (legújabb szervizcsomaggal)

  • Processzor

            AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770)

  • Memória

           16GB

  • Videokártya

            AMD Radeon™ RX 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB)

  • Merevlemez

            75 GB

 

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás