Conan Exiles (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Conan Exiles (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Stratégia, MMORPG, Kaland, Szerepjáték / RPG, Survival, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Egy száműzött vagy - kitaszítva és leigázva, akinek az a büntetése, hogy a barbár sivatagot járja, ahol a gyengék elpusztulnak, és csak az erősek maradnak életben. Itt kell megküzdened a túlélésért, építkezned, és uralmad alá hajtanod ezt a világot - egyedül a saját szervereden, vagy ellenségesekkel és szövetségesekkel együtt az online multiplayerben.

Utazz be egy hatalmas világot, amelyet ősi civilizációk romjai borítanak, fedezd fel sötét múltját és eltemetett titkait, miközben megpróbálod uralmad alá hajtani a száműzöttek földjét. Kezdd a játékot semmi mással, mint a két kezeddel, és kovácsolj hírnevet klánodnak - az egyszerű szerszámoktól és fegyverektől a hatalmas erődítményekig és egész városokig. Hajsd rabigába a száműzöttek földjének banditáit, és használd őket legjobb belátásod szerint - miután megtörted akaratukat a fárasztó Fájdalomkeréken. Áldozd fel ellenségeid még dobogó szíveit istened vércsatakos oltárain, hogy valódi hatalmat és dicsőséget szerezz. Idézd meg istened kolosszális avatárját, majd dőlj hátra, és szemléld elégedetten, ahogy elpusztítják ellenségeidet és otthonaikat.

Ne feledd: ebben a brutális világban, amelyet bosszúálló istenek, vérszomjas kannibálok, és kegyetlen szörnyek népesítenek be, a túlélés többet jelent, mint pusztán az élelem és a víz megszerzését. Vizsgálj át titokzatos romokat kincsek és tudás után kutatva, de vigyázz, hogy elmédet ne rontsák meg a világ sötét erői. Mássz meg hatalmas homokdűnéket, és keress menedéket a tomboló homokviharoktól, amelyek átsöpörnek ezen a forró pusztaságon. Indulj háborúba ellenségeid ellen, és engedd szabadjára barbár dühödet a brutális harcok során. Háborúzz felkészületlenül - de akkor a te fejed és végtagjaid hullnak a porba.

A Conan Exiles nem egy üres sandbox. Ez egy történelemben gazdag világ, ahol az ősi civilizációk titkaira és tudásara kell szert tenned, miközben a sajátodat próbálod felépíteni.

 

ÉLD TÚL A BARBÁR PUSZTASÁGOT

A 'Conan, a barbár' világában a túlélés többet jelent, mint hogy van mit enned és innod. Itt tomboló homokviharokkal kell szembenézned, meg kell óvnod elmédet a romlástól, hogy ne őrülj meg, és harcolnod kell a föld legsötétebb bugyraiból előbújó kegyetlen szörnyekkel.

 

HOZD LÉTRE AZ ÖRÖKSÉGEDET EBBEN A HATALMAS, ÖSSZEFÜGGŐ VILÁGBAN

Utazz be egy hatalmas, veszélyekkel és lehetőségekkel teli világot, és fedezz fel mindent, a homokdűnéktől a föléd magasodó romokig. Gyűjtsd be a szerszámok és fegyverek készítéséhez szükséges erőforrásokat, majd építs meg mindent, amit csak szeretnél - a kis településektől egész városokig.

 

FEDEZD FEL AZ ŐSI CIVILIZÁCIÓK SÖTÉT TÖRTÉNETÉT

Fedezd fel ősi civilizációk elátkozott romjait, miközben kincsek és tudás után kutatsz. A tekerecsekből, a vándorló NPC-ktől, és a környezetből többet tudhatsz meg az emberekről, akik korábban benépesítették ezt a világot, és arról, hogy mi vezetett bukásukhoz.

 

HÍVD SEGÍTSÉGÜL AZ ISTENEK EREJÉT

Vágd ki ellenségeid szívét, és áldozd fel istened oltárainál, hogy megszerezd áldásukat. Idézz meg, és irányíts hatalmas, toronymagas avatárokat, és okozz káoszt  ellenségeid soraiban, miközben elpuszítod az otthonukat, és elhajtod őket a földjeikről.

 

VÉDD MEG TERÜLETEDET RABSZOLGÁK SEREGÉVEL

Taszítsd rabszolgasorba a száműzöttek földjének bűnözőit, és kényszerítsd rá őket, hogy csatlakozzanak ügyedhez, és megvédjék területeidet. Láncold őket a fárasztó Fájdalomkerékhez, hogy megtörd akaratukat, majd képezd ki őket - egyebek mellett - íjászoknak, kézműveseknek, vagy mutatványosoknak. Találd meg a ritka rabszolgákat a legnagyobb jutalmakért!

 

URALD ELLENSÉGEIDET

Indulj háborúba ellenségeid ellen, használj robbanóanyagokat, hogy porba döntsd erődítményeiket, majd engedd szabadjára barbár dühödet a brutális támadások során, amelyek után fejek hullnak porba, és végtagok repülnek. Craftold fegyverek és páncélok széles arzenálját.

 

JÁTSSZ MÁSOKKAL, VAGY EGYEDÜL

Játssz egyedül lokálisan, vagy küzdj az életbenmaradásért és a hatalomért a nyilvános szerverek perzisztens multiplayerében. Emellett létrehozhatsz saját szervert is, hogy meghívj másokat egy világba, ahol teljes szabadságod van a szabályok és beállítások meghatározásában. Csak néhány barátoddal játszanál? Próbáld ki a kooperatív játékmódot!

 

TE SZABOD MEG AZ ÉLMÉNYT

Ha egyedül játszol, vagy egy olyan szerveren, ahol te vagy az adminisztrátor, számos játékeszközhöz férhetsz hozzá. Ezek - egyebek mellett - lehetőséget nyújtanak számodra, hogy beállítsd a fejlődési sebességet, szörnyeket 'szaporíts', láthatatlanná tedd magad, vagy éppenséggel kikapcsold az avatárokat. Légy a saját szervered játékmestere!

 

JÁTSSZ MODOKKAL

Töltsd le a Conan Exiles le a modokat közvetlenül a Steam Műhelyből, hogy testreszabhasd a játékélményt. Emellett letöltheted az egyedi Conan Exiles Unreal szerkesztőt is, amellyel akár saját modjaidat is létrehozhatod!

 

 

 

© 2017 Funcom Oslo A/S (“Funcom”). All rights reserved. © 2016 Conan Properties International LLC ("CPI"). CONAN, CONAN THE BARBARIAN, HYBORIA, and/or ROBERT E. HOWARD and related logos, characters, names, and distinctive likenesses thereof are trademarks or registered trademarks of CPI and/or Robert E. Howard Properties Inc. unless otherwise noted. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit, Processzor: Intel Quad Core i5/AMD, Memória: 6 GB RAM, Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 (1GB)/AMD, DirectX verzió: 11, Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 35 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7 64 bit / Windows 8 64 bit / Windows 10 64 bit, Processzor: Intel Quad Core i5/i7 3.3 GHz/AMD, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: nVidia GeForce GTX 780 Ti/970 (wysokie ustawienia), 1070 (Ultra beállításokhoz)/AMD, DirectX verzió: 11, Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 35 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás