Dark Souls Remastered (PC) DIGITÁLIS

Dark Souls Remastered (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Kezdetben vala a tűz. Éld át újra a kritikusok által elismert, a műfajt meghatározó sorozat első részét, amivel minden elkezdődött. Térj vissza Lordran gyönyörűen újraalkotott vidékeire káprázatos, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. A Dark Souls Remastered tartalmazza az alapjátékot, valamint az Artorias of the Abyss kiegészítőt is.

 

 

Fő jellemzők

  • Mély és sötét univerzum
    Merülj el egy a hanyatlás és az Átok sújtotta epikus, sötét fantasy világban. Fedezd fel változatos tájait - tele rejtett útvonalakkal, helyszínekkel és titkokkal - és mélyen gyökeredző történetét.
  • Minden vég egy új kezdet
    Minden végigjátszás újabb kihívások és váratlan helyzetek elé állít. Ne fogadj rá, hogy csak egyszer fogod kijátszani.
  • Gazdag és sokrétű játékmenet
    Több száz egyedi fegyver, páncél, varázslat és tárgykészítési lehetőség biztosítja, hogy saját stílusodhoz igazítva alakítsd játékélményed.
  • Tanulás, Küzdelem, Siker
    A győzelemhez vezető úton már az első lépésedtől kezdve építsd és csiszold karaktered képességeit. Tanulj meg szabadon taktikázni és tapasztald meg a vérfagyasztó ellenfelek legyőzésének felemelő érzését.
  • Többjátékos mód
    Bármilyen céllal is - kooperáció vagy konfrontáció, támogatás vagy árulás - játszol interneten keresztül a kilenc szövetség között garantáltan megtalálod igazi otthonod. Te melyiket választod? (Maximum 6 fős játék, dedikált szerverekkel)

 

Dark SoulsTM: Remastered & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2018 FromSoftware, Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bitProcesszor: AMD FX-8150 / AMD Ryzen 3 1300X vagy Intel Core I5-2500KMemória: 4 GB RAMVideokártya: Minimum 2GB VRAM (AMD Radeon HD7870, stb) vagy Nvidia GeForce GTX760DirectX verzió: 11Merevlemez: 8 GB szabad helyHangkártya: DirectX 11-es hangeszköz

AJÁNLOTT:64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bitProcesszor: AMD Ryzen 5 1500X vagy Intel Core I7-4790KMemória: 8 GB RAMVideokártya: AMD Radeon R9 290x vagy Nvidia GeForce GTX970DirectX verzió: 11Merevlemez: 8 GB szabad helyHangkártya: DirectX 11-es hangeszköz


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás