XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Stratégia

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

XCOM 2 wprowadza graczy w fantastyczny świat, którym rządzą kosmici. Choć obiecują świetlaną przyszłość, nie mają dobrych zamiarów. By ich powstrzymać musisz wyeliminować zagrożenie. Od Ciebie zależy czy ocalisz ludzkość czy nie.

XCOM 2 Collection to kolekcja składająca się z podstawowej wersji gry, a także dodatków. Cztery rozszerzenia wprowadzają mnóstwo zawartości do gry. Wybierz się w prawdziwą podróż ku ocaleniu Ziemi i jej mieszkańców. Werbuj partyzantów i stwórz potężny ruch oporu.

 

PRODUKTY ZAWARTE W TYM PAKIECIE

  • XCOM 2
  • XCOM 2: Resistance Warrior Pack
  • XCOM 2: Reinforcement Pack
  • XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack

Az XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack új játékmódokat, térképeket, fegyvereket, páncélokat, Photobooth-opciókat és egyebeket tartalmaz az XCOM sorozat előtti tisztelgésként.Ehhez a tartalomhoz az XCOM 2 alapjáték és az XCOM 2: War of the Chosen kiegészítő szükséges. Ingyenesen elérhető az XCOM 2: War of the Chosen összes tulajdonosa számára 2018. december 3. 18:59-ig (CET)

 

 

XCOM 2:
A Földet idegenek uralják, akik fényes jövőt ígérnek az emberiségnek, de sötét terveket rejtegetnek. Egy gerillacsapat vezetőjeként szállsz szembe a lehetetlennel: globális szinten kell felszítanod az ellenállást, hogy leszámolj a földönkívüli fenyegetéssel, és megmentsd az emberiséget a kihalástól. 

XCOM 2: War of the Chosen:
Az XCOM® 2: War of the Chosen bővítmény új tartalommal színesíti az ADVENT elleni küzdelmet: új lázadó frakciók alakulnak a Földet fenyegető földönkívüli megszállók ellen. Válaszképpen új ellenség tűnik fel: a „Chosen” egyetlen célja az, hogy újra elfogja a parancsnokot. Ez a kiegészítő új hősosztályokat tartalmaz a „Chosen” ellensúlyozására, valamint új ellenségekkel, küldetésekkel, helyszínekkel és a stratégiai játékmenet kibővítésével teszi még teljesebbé a játékélményt.

NÉGY DLC CSOMAG: 

  1. Resistance Warrior Pack: Tedd egyénivé lázadó egységeid külsejét bónusz öltözékekkel, fejfedőkkel, egyedi páncélzattal és arcfestéssel. Emellett azonnal elérhetővé válik a régi háború egyik túlélője a barakkodban, hogy bevethesd a harcok során.
  2. Anarchy’s Children: Ez az ellenállási témájú tartalomcsomag több mint 100 új, különleges testreszabási lehetőséget tartalmaz az XCOM-katonák összes páncéljához. A módosítások csak a külsőt érintik, a katonák statisztikáira nincsenek hatással.
  3. Alien Hunters: Alakítsd új fegyverekkel és páncélzattal felszerelt földönkívüli elitcsapattá az XCOM katonáit, akiknek az idegenek Ruler egységeivel kell szembenézniük. Az ellenség a teljes kampány során a katonáidra vadászik majd. A csomag emellett kisebb külső frissítéseket tartalmaz a katonák és az Avenger számára, valamint egy új küldetést, amelyben Bradford összekötőtiszt vezetésével, egy régi barát iránymutatásait követve indul harcba egy szakasz.
  4. Shen’s Last Gift: Nyomozz az ADVENT „Lost Towers” nevű telepén, ahová Lily Shen főmérnök is elkíséri az egységedet halott apja titokzatos utolsó projektje után kutatva. Ismerj meg egy különleges új katonaosztályt pusztító erejű, újszerű harci képességekkel, stratégiai mechanikával és testreszabási lehetőségekkel.

 

Főbb jellemzők:

  • A MENEKÜLŐ XCOM: Vedd át az idegen ellátóhajóból kialakított mobil XCOM-főhadiszállás, az Avenger irányítását. Az új, rugalmas játékmenet jóvoltából eldöntheted, hogy merre indulsz a csapataiddal, hogyan szerzel támogatást, és mikor szállsz szembe az ellentámadásba lendülő idegenekkel.
  • TOBOROZZ ELLENÁLLÓKAT: Az öt, egyedi képességfával rendelkező katonaosztály segítségével a taktikai céljaidnak megfelelő harcosokat hozhatsz létre. 
  • TAKTIKAI GERILLAHARC: A megújult játékmenet nagyobb taktikai rugalmasságot tesz lehetővé a harc során. Használj álcát, és támadd meg lesből az ellenség őrjáratait. Zsákmányolj értékes felszerelést és más tárgyakat. Ments meg kiemelt fontosságú szövetségeseket és elesett bajtársakat, eljuttatva őket a kivonási pontra.
  • ÚJFAJTA ELLENSÉG: Számos ellenfél vár a rettegett, új idegen fajoktól a földönkívüli rezsim ADVENT nevű rendfenntartóiig, amelyek mind más-más taktikai kihívást teremtenek. 
  • KUTATÁS, INNOVÁCIÓ ÉS FEJLESZTÉS: Hozz létre és rendezz be új helyiségeket az Avenger fedélzetén, új harci készségekkel ruházva fel az XCOM egységeit. Tudósaiddal és mérnökeiddel kutatásokat végezhetsz, új technológiákat fejleszthetsz ki, és a kiválasztott taktikának megfelelően alakíthatod a fegyverzetet és a páncélokat.
  • MINDEN KÜLDETÉS ÚJ KIHÍVÁST JELENT: Harcolj a világ minden táján, erdőségekben, az idegenek uralma alatt álló nagyvárosokban vagy a földönkívüliek bázisainak szívében. A pályák, küldetések és célok szinte végtelen számú kombinációja vár. 
  • KÉSZÍTS EGYEDI MODOKAT: A közösségi eszközökkel saját hadjáratot, taktikai játékmenetet, földönkívülieket, osztályokat és stratégiai játékösszetevőket hozhatsz létre, majd megoszthatod alkotásaidat a Steam Műhelyben.
  • NÉZZ FARKASSZEMET AZ ELLENSÉGGEL TÖBBSZEMÉLYES MÓDBAN: Keverd az emberekből és az idegen lényekből álló osztagokat, és csatázz véletlenszerűen generált pályákon.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

A telepítés során internetkapcsolatra van szükség az egyszeri, Steam-alapú hitelesítéshez.

© 2017 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM és XCOM 2 márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva. 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC RENDSZERKÖVETELMÉNYEK:

MINIMÁLIS: Operációs rendszer: Windows® 7, 64 bites Processzor: Intel Core 2 Duo E4700 (2,6 GHz) vagy AMD Phenom 9950 Quad Core (2,6 GHz) Memória: 4 GB RAM Videokártya: 1 GB ATI Radeon HD 5770, 1 GB NVIDIA GeForce GTX 460 vagy jobb DirectX: DirectX 11 Lemezterület: 70 GB szabad hely Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya További megjegyzések: A telepítés kezdetekor egyszeri internetkapcsolatra van szükség a Steam-alapú hitelesítéshez; a szükséges szoftvertelepítések (a játékhoz mellékelve) a következők: Steam kliens, Microsoft Visual C++ 2012 és 2013 Runtime Library, Microsoft DirectX.

 

AJÁNLOTT: Operációs rendszer: Windows® 7, 64 bites Processzor: négymagos processzor 3 GHz-es órajellel Memória: 8 GB RAM Videokártya: 2 GB ATI Radeon HD 7970, 2 GB NVIDIA GeForce GTX 770 vagy jobb Lemezterület: 70 GB szabad hely Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

 

MAC RENDSZERKÖVETELMÉNYEK:

MINIMÁLIS: Operációs rendszer: 10.11.2. Processzor: 2,4 GHz Intel Memória: 4 GB RAM Videokártya: NVIDIA 650ti (1 GB), AMD 5770 (1 GB), Intel Iris Pro vagy jobb Tárhely: 70 GB szabad hely a merevlemezen

 

AJÁNLOTT: Operációs rendszer: 10.11.2. Processzor: 2,7 GHz i5 Memória: 8 GB RAM Videokártya: NVIDIA 700-as sorozat (2 GB) vagy AMD R9-es sorozat (2 GB) Tárhely: 70 GB szabad hely a merevlemezen

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás