Hitman: Absolution (PC) DIGITÁLIS

Hitman: Absolution (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A HITMAN: ABSOLUTION az Eredeti Bérgyilkos történetét követve eddigi legszemélyesebb megbízatását tárja elénk. Az Ügynökségtől tőrbe csalva, a rendőrség által űzve, a 47-es Ügynök egy korrupt és torz világban próbálja meg saját megváltását elérni.

 

  • A Glacier 2TM technológiával a HITMAN: ABSOLUTION az alapoktól úgy lett megtervezve, hogy moziszerű történetet, teljesen egyedi művészeti vezetést és egyedülálló játékmenetet és hangzást kaphasson.
  • Cselekvési szabadság: Cserkészd be a célpontot, harcolj velük szemtől-szemben vagy alkalmazkodj a környezedhez. 47-es Ügynökként a döntés a kezedben van, a lehetőségeket a hihetetlenül fejlett játékmechanika és az úttörő mesterséges intelligencia garantálja.
  • Vegyél részt egy élő, lélegző világban: A Hitman: Absolution világában minden pillanat külön történetté válhat - az egyedi karakterek, gazdag nyelvezet és Hollywood-i filmeket idéző alakítások olyan játékélményt alkotnak, ami semmihez sem hasonlítható.
  • Álruhák: 47-es Ügynökként bárki, akivel találkozol, potenciális áldozatod. Ártalmatlanítsd a célszemélyt, lopd el ruhájukat és használd ösztöneidet, hogy beolvadj a tömegbe és megtéveszd ellenségeidet.
  • Ösztön mód (Instinct Mode): Lásd a világot a 47-es Ügynök szemeivel és válj a világ leghalálosabb bérgyilkosává. Az Ösztön Mód segítségével előre megérezheted az ellenség mozgását, új gyilkolási módokat fedezhetsz el és nagy teljesítményű fegyvereket használhatsz halálos pontossággal.

 

Hitman: Absolution™ © 2000-2017 Io-Interactive A/S. Published by Io-Interactive A/S. IO-INTERACTIVE, the IO logo, HITMAN™, the HITMAN™ logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to Io-Interactive A/S. All rights reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows Vista, 7
Processzor: Igazi dual core CPU (Intel, AMD)
Merevlemez: 24GB
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NV8600 512 Mb RAM, vagy hasonló AMD 
DirectX®: 10

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i7 vagy AMD Athlon II X4
Merevlemez: 24GB
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI Radeon HD 5770
DirectX®: 11

 

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás