LEGO Marvel Avengers (PC) DIGITÁLIS

LEGO Marvel Avengers (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Gyerek, Kaland, Lego, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Bosszúállók, gyülekező! A legsikeresebb LEGO Marvel videojáték-sorozat egy új, akciódús, igazi „Szuperhősös" kalanddal tér vissza! Csatlakozz a LEGO Marvel's Avengers (LEGO Marvel Bosszúállók) csapatához, és találkozz első ízben konzolos és PC-s videojátékban a nagysikerű Marvel Bosszúállók és a robbanékony folytatás, a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmek szereplőivel és történetszálaival. Irányítsd a földkerekség legnagyobb hőseit, és mentsd meg a világot!

 

  •  A Marvel Bosszúállók szereplők hosszú és változatos névsora - Játssz és nyiss meg több mint 100, izgalmas képességekkel rendelkező irányítható karaktert, akik között a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmből ismert Higanyszálat, Skarlát Boszorkányt, Víziót és Ultront is megtalálod, az olyan visszatérő közönségkedvencek, mint Hulk, Vasember, Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány mellett.
  • Új és továbbfejlesztett szupererők és képességek - Harcolj teljesen új módokon a továbbfejlesztett szupererőkkel és karakter-képességekkel! Szövetkezz a hatalmas Bosszúállókkal, és hajts végre hihetetlen kombókat!
  • Játékmenet, amely hagyja, hogy szabadon barangolj - Élvezd az egyedi, nyílt világú játékmenetet, miközben a Föld leghatalmasabb hőseinek szerepébe bújva arany kockákat és egyéb LEGO elemeket gyűjtögetsz, amelyekkel további szereplőket nyithatsz meg a játékban.
  • Számos legendás helyszín - Látogass el a Marvel filmek univerzumának számtalan ikonikus helyszínére, amelyek ismerősek lesznek már a mozis kasszasikerekből.
  • A Bosszúállók filmek pörgős akciói - Éld újra - egyéb jelenetek mellett - a Marvel Bosszúállók, és a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmek kulcsjeleneteit - egy jó adag klasszikus LEGO humorral megfűszerezve.

 

LEGO® MARVEL’S AVENGERS software © 2016 TT Games Publishing Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2016 The LEGO Group. © 2015 MARVEL. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved. WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Op. rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz) / AMD Phenom x4 9850 (2.5 GHz)
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GT 430 (1024 MB)/ Radeon HD 6850 (1024 MB)
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 14 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Windows XP és a DirectX® 9.0b valamint a korábbi verziók nem támogatottak

 

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows XP/Vista/7/8/10
Processzor: Intel i5, 4 x 2.6 GHz vagy hasonló AMD 
Memória: 4 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850 vagy jobb, 1Gb RAM-mal
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 14 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb megjegyzések: Windows XP és a DirectX® 9.0b valamint a korábbi verziók nem támogatottak

DLC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás