Mad Max (PC) DIGITÁLIS

Mad Max (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Mad Max egy posztapokaliptikus környezetű, nyitott világban játszódik, ahol az autók jelentik a kulcsot a túléléshez. A játékosok Mad Max-szé, a magányos harcossá válnak, aki nap mint nap - autós és gyalogos csetepatékban - kell, hogy kegyetlen és vad útonállók bandáival küzdjön meg életéért a kietlen Senkiföldjén.

Miután ellopják legendás Interceptor autóját, egy tehetséges, de különc - Chumbucket névre hallgató - szerelővel és másokkal kell összeállnia, hogy megépítsék a legdurvább csatajárművet, mellyel maga mögött hagyhatja a veszélyekkel teli Senkiföldjét.

  • Te vagy Mad Max! - Válj az ikonikus posztapokaliptikus harcossá, új felszereléseket, fegyvereket gyártva, vagy a már meglévőket fejlesztve, és vesd be a közelharcban és a fegyverforgatásban szerzett jártasságod a túlélés érdekében. A játékosoknak nehéz döntéseket kell meghozniuk, miközben elérik céljukat, és végleg maguk mögött hagyhatják a Senkiföldjét.
  • Magával ragadó helyszín: a kietlen Senkiföldje - Fedezd fel ezt a durva, dinamikus világot, miközben a tájjal, a természettel és a fosztogatók halálos bandáival dacolsz!
  • Nem szemét! Kincs! - Minden darab összeguberált hulladék fontos és felhasználható felszerelések, fegyverek, és járművek fejlesztésére és korszerűsítésére. A játékosoknak lehetősége nyílik rajtaütni az ellenséges táborokon, hogy értékes erőforrásokhoz férjenek hozzá.
  • Éld túl a nyílt világú környezetet! - A túlélés nem könnyű feladat. A játékosok gyilkos frakciókkal és bandákkal csapnak össze a számtalan, halálos veszélyeket rejtő fő- és mellékküldetésben, miközben felfedezik a nyílt, dinamikus világot.
  • Intenzív járműharcok - Vegyél részt dinamikus, járművek közötti harcokban, melyekben ellenségeidet erőteljes fegyverek armadájával küldheted a roncstelepre. A járműharc teljesen a valós fizikán alapul, így nincs két ugyanolyan csata.
  • Építsd meg a tökéletes hadigépezetet! - A játékosok a leggyilkosabb harcjárművet - a Magnum Opus-t - tervezhetik meg, szabhatják testre, és fejleszthetik a különféle karosszériák és számtalan upgrade, rögzített fegyver, páncélzat és motor közül válogatva.

 

 


Mad Max © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Avalanche Studios. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

Mad Max and all related elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s15)

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: 64 bites Vista, Win 7, Win 8, Win 10
Processzor: Intel Core i5-650, 3.2 GHz vagy AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB memóriával vagy jobb) vagy AMD Radeon HD 7870 (2 GB memóriával vagy jobb)
DirectX: Version 11
HDD: 32 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás