Mirage of Dragon (PC) DIGITÁLIS

Mirage of Dragon (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Platform, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Először nem voltam benne biztos, hogy mit láttam... Mindent a sötétség borított...
Emlékek, álmok... Egyszer azonban rájöttem, hogy a sötétség... Ez a sötétség a saját testem volt - a végtelen sivatag, az ősi délibáb visszaverődése, amelyet kerestem - a sárkány. Ez jutott eszembe, ahogy a néma lángokba követtem, "azt" ami darabokra törik.

 

Merülj el egy álomszerű, egyedi, 2D világban a Mirage of Dragon-nal. Fedezz fel az igazi nyitott világot, amely abszolút szabadságot biztosít számodra a felfedezés során. Haladj át a labirintuson, és fedezze fel ezt titokzatos helyet lépésről lépésre, darabonként.

A Mirage of Dragon játékban nincs olyan, hogy "a történet kezdete", vagy "sorrend", úgy fedezheted fel a játékot, ahogyan csak szeretnéd - minden csak tőled függ. Pontosan a játék eseményeinek a közepén - mind a történet, mind a játékmenet szempontjából - indulsz. Nincs kitűzött cél, így akár a sajátodat is kitűzheted - legyen az akár az összes befejezés megismerése, vagy a gyönyörűen megtervezett környezetek megcsodálása, miközben lassanként kibontakozik előtted a történet.

EXTRÁK: A játék tartalmazza a kézikönyvet,a design book-ot, a titkos tippek-trükkök könyvet, valamint a játék zenéjét, amelyek a játék telepítési könyvtárában találhatóak. 

Főbb jellemzők:

  • Igazi nyílt világ, amely teljes szabadságot biztosít számodra a felfedezés terén.
  • Részletgazdag, egyedi stílusú 2D grafika.
  • Eredeti soundtrack.
  • Klasszikus platformer elemek, labirintusok és fejtörők.
  • A játék telepítési könyvtára tartalmazza a játék kézikönyvét, a design book-ot, a titkos tippek-trükkök könyvet, valamint a játék eredeti zenéjét.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7Processzor: 900 MhzMemória: 2 GB RAMVideokártya: támogatja az összes DirectX-kompatibilis videokártyátHangkártya: támogatja az összes DirectX-kompatibilis hangkártyát


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás