Remember Me (PC) DIGITÁLIS

Remember Me (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Remember Me egy harmadik személyű akció-kalandjáték, melyben Nilint az egykori elit emlékvadászt irányíthatjuk, aki rendelkezik azzal a képességgel, hogy betörjön az emberek agyába és megváltoztassa vagy ellopja az emlékeiket. A hatóságok, tartva Nilin tudásától és képességeitől börtönbe vetik és kitörlik az emlékeit.

Sikeres szökését követően Nilin elindul, hogy utolsó és egyetlen barátja segítségével visszaszerezze személyazonosságát és emlékeit. Múltja utáni kutatása miatt azonban a felügyelt társadalom létrehozói hajtóvadászatot indítanak ellene. 

A személyes emlékek digitalizálhatóak, megvásárolhatóak, eladhatóak és cserélhetőek. A magánélet és a meghittség utolsó maradványai is eltűntek abban a folyamatban, mely a közösségi hálózatok XXI. század eleji robbanásszerű terjedésének logikus következménye volt. E megfigyelt társadalmat maguk az állampolgárok is elfogadták, cserébe a kényelemért, melyet csak a modern technológia képes nyújtani. Ez a „memóriagazdaság" óriási hatalmat biztosít a társadalom felett álló maroknyi ember számára.

Jellemzők:

  • Egy lenyűgöző fiktív jövőkép - Fedezd fel a 2084-es év Neo-Párizsát, ahol a kiterjesztett valóság és a memória-digitalizálás átvette az irányítást az emberek élete felett.
  • Te vagy Nilin! – egy elit emlékvadász, homályos múlttal. Válj Neo-Párizs legkeresettebb emlékvadászává, és tapasztald meg mekkora hatalom betörni emberek agyába, és ellopni emlékeiket. Szerezd meg a feladatok elvégzéséhez és emlékezeted visszaszerzéséhez szükséges információkat közvetlenül az emberek fejéből.
  • Emlék-remix – Ez az új, innovatív játékelem lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Nilin képességeit használva valós (játék)időben változtassák meg az emberek emlékeinek egyes részleteit. Gyökeresen átírva önképüket, és azt hogyan szemlélik környezetüket - súlyos következményeket okozva a 2084-es év világára nézve.
  • A felfedezés és a harc kiegyensúlyozott keveréke – Küzdd át magad a számtalan, változatos környezeten, melyeket Neo-Párizs nyújt, és használd ki Nilin jártasságát a harcművészetekben – mind a vadász mind a zsákmány szerepében!

 


©CAPCOM CO., LTD. 2013 ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények: 
Operációs rendszer: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 8 ; Processzor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz vagy jobb, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz vagy jobb ; Memória: 2 GB RAM ; Videokártya: NVIDIA® GeForce® 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon™ HD 3850 vagy jobb ; Szabad lemezterület: 9 GB ; Hangkártya: Szabványos hangeszköz ; Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows Vista®, Windows 7, Windows 8 ; Processzor: Intel® Core™ Quad 2.7 Ghz vagy jobb, AMD Phenom™ II X4 3 Ghz vagy jobb ; Memória:4 GB RAM; Videokártya:NVIDIA® GeForce® GTX 560 vagy jobb ; Szabad lemezterület: 9 GB ; Hangkártya: Szabványos hangeszköz ; Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás