Worms W.M.D (PC) DIGITÁLIS

Worms W.M.D (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Mac játékok, Linux játékok, Multiplayer, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

 

A kukacok eddigi legpusztítóbb játékukkal térnek vissza. Gyönyörű, kézzel rajzolt 2D megjelenésével, vadonatúj fegyvereivel, a crafting, a járművek és az épületek bevezetésével, valamint néhány közkedvelt klasszikus fegyver és játékelem visszatérésével a Worms W.M.D az eddigi legjobb worms élményt nyújtja.

Küzdd át magad az egyre nehezebbé váló kampány 30 szintjén a rendelkezésedre álló új és klasszikus fegyverek arzenáljával. Használd az eddig soha nem látott járműveket és okozz káoszt az ellenség soraiban, vagy vesd be magad az épületekbe, hogy taktikai előnyhöz juss, miközben megpróbálod uralmad alá hajtani a csatateret!

Harcolj akár öt ellenféllel a fergeteges, totális - csapatonként 8 féreg részvételével zajló - kukacháborúban, amelyet lokálisan vagy online vívhatsz. Lapítsd ki ellenfeleidet a Betonszamárral. Szaggasd őket kukaccafatokra a Szent Kézigránáttal. Zúdíts rájuk pusztítást helikoptereiddel a magasból, vagy taszítsd őket a feledés homályába tankoddal. 80 fegyverével és kiegészítőjével a Worms minél kaotikusabb, annál jobb!

Jellemzők:

  • Csodálatos 2D látvány – A Worms ötlet eddigi legjobb megvalósítása egy teljesen új kukaccal, és lélegzetelállító, digitálisan rajzolt 2D grafikával.

  • Járművek – A sorozat történetében először megjelenő járművekkel a kukac hadviselés szintet lépett. Urald a tájat a harcrakész tankokkal, emelkedj a levegőbe helikopterekkel, hogy felülről oszd a halált, az egyéb lehetőségek mellett!

  • Épületek – A behúzott nyakkal, épületekben lapuló, közvetlen támadásoktól védett férgekkel könnyen juthatsz taktikai előnyökhöz!

  • Craftolás – Vége az unalomnak, miközben az ellenségeid lépnek! Ragadd meg a craftoló ládákat, amelyek a játék alatt az égből hullnak alá, és alkosd meg a fegyverek rettenetesen felfejlesztett változatait! Az Elektromos Bárány, a Bazooka Pite és a Szent Aknagránát mind csak arra vár, hogy ellenségeidre szabadítsd őket!

  • Klasszikus Worms fizika és játékmenet – A teljes egészében megújult játékmotor újrateremti a sorozat rajongói által leginkább kedvelt részek hangulatát, valamint visszahozza az imádott régi Nindzsakötelet.

  • Vadonatúj és klasszikus fegyverek – Több mint 80 fegyver és kiegészítő, köztük régi ismerősökkel és az arzenál olyan új tagjaival, mint a Sunyi Telefonaksi, a Nemkívánatos Ajándék és az OMG-csapás.

  • Fixen Felszerelt Fegyverek: Mintha a 80 fegyver és kiegészítő nem lenne elég! Szerte a tájon számos, különféle típusú fegyver van szétszórva, amelyekkel háborúskodó férgeid MÉG NAGYOBB pusztítást vihetnek véghez!

  • Fergeteges egyjátékos-, valamint online és lokális többjátékos hadviselés – A Worms W.M.D az egyjátékos Kiképző Küldetések, Hadjárat Missziók és Kihívások armadájával betárazva érkezik. Képezd ki magad, és irány az online csatatér, ahol olyan többjátékos módokban garázdálkodhatsz, mint például a térképenként akár hat fős, csapatonként 8 kukac részvételével zajló rangsorolt csaták! 

 

 

Worms™ W.M.D. Developed by Team17 Digital Ltd. © 2016. Team17 and Worms™ are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. Original concept Andy Davidson. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners. Developed and published by Team17 Digital Limited.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit
Processzor: i5 2.5GHz (Quad-Core)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVidia GTX 650
DirectX verzió: 11
Egyéb megjegyzések: a rendszerkövetelmények még nem véglegesek és változhatnak


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás