Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam

Bear With Me - The Complete Collection (PC) Steam

Kategória:

Indie (Független), DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Bear With Me: The Complete Collection az új előzményepizód, a The Lost Robots mellett tartalmazza az összes eddig megjelent részt is. A gyűjtemény megvásárlása kínálja a legteljesebb élményt a játékosok számára. Vásárold meg a Steamen és az exkluzív digitális művészeti albumot, valamint a játék teljes eredeti zenéjét is megkapod!

Sötét hangvételű kihallgatások, szarkasztikus csipkelődés és komoly fejtörők szegélyezik hőseink útját, miközben egy nagyobb, baljósabb rejtély szálait göngyölítik fel. A történethez illő zene, szerteágazó narratíva és egyedi stílusban rajzolt 2D animációk, lenyűgöző film noir hangulatban: a Bear With Me igazi érzelmi hullámvasútra ülteti fel a játékosokat egy olyan történet során, amely alapjaiban határozza meg a főszereplők további sorsát.

Jellemzők

Klasszikus műfaj, újragondolva. Ez a modern, indie kalandjáték egyedi csavart visz a kattintgatós kalandjátékok időtlen képletébe. Oldd meg a rejtélyeket, hallgasd ki a gyanúsítottakat és derítsd fel a bűnügyi helyszíneket a válaszok után kutatva.

Lebilincselő történet. A Bear With Me a vígjáték és a horror elemeit csempészi a rejtélybe, ezzel izgalmas, négy részen átívelő narratívát kínál.

Teljesen interaktív környezet. Fedezd fel a hatalmas Paper Cityt és gyűjtsd össze a bizonyítékokat a rejtély megoldásához! A játékosok szabadon, saját tempójukban oldhatják meg a rejtélyeket, vissza-visszatérve akár a megoldatlan részekhez és így rakva össze a megoldáshoz szükséges lényeges információkat.

Emlékezetes szereplők. A menő és emlékezetes Ted E. Beartől az optimista Amberig nagy számú, teljesen szinkronizált szereplőgárdával elegyedhetsz beszédbe, akik segítenek vagy éppen hátráltatják a főszereplőket az igazság elszánt felgöngyölítése során.

A teljes élmény garantált. A vadonatúj részt, a The Lost Robots-ot is tartalmazó Bear With Me: The Complete Collection a Bear With Me mind a négy epizódját magában foglalja. Ezen túlmenően a Steam-exkluzív konceptrajzokat tartalmazó digitális művészeti album és az eredeti játékzene is elérhető lesz.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

    MINIMUM:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: Windows 7 SP1+
    • Processzor: SSE2 instruction set support, generally everything made since 2010 should work
    • Memória: 2 GB RAM
    • Grafika: DX10 (shader model 4.0) capabilities; generally everything made since 2010 should work
    • DirectX: Verzió: 9.0
    • Tárhely: 4 GB szabad hely
    AJÁNLOTT:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás