Grand Theft Auto Online: Whale Shark Card (PC) DIGITÁLIS

Grand Theft Auto Online: Whale Shark Card (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Sandbox, DLC

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A tartalom használatához a Grand Theft Auto V alapjáték Rockstar Games Social Club változata szükséges.

FIGYELEM! A Rockstar Games Social Club platform használatához aktiváció szükséges.

 

 

Vásárolj Whale Shark készpénzkártyát, és 4 250 000 GTA$ üti a markod, amit kedved szerint költhetsz el a GTA Online-ban.

Errefelé a készpénz a császár. Oldd meg a pénzügyi gondjaidat és szerezd meg, amit csak szeretnél Los Santosban és Blaine megyében – vásárolj készpénzcsomagokat a Grand Theft Auto Online-ban. A vásárolt készpénz automatikusan karaktered bankszámlájára kerül. Költsd el bölcsen, a készpénzterápia hatása mulandó.

 

Figyelem: ezek a Shark Cash Card-ok KIZÁRÓLAG a Grand Theft Auto V PC változatával működnek. 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához a Grand Theft Auto V alapjáték Rockstar Games Social Club változata szükséges.

FIGYELEM! A Rockstar Games Social Club platform használatához aktiváció szükséges.

 

Minimális rendszerkövetelmények:Operációs rendszer: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites) Service Pack 1, Windows Vista (64 bites) Service Pack 2* (*Vista alatt NVIDIA videokártya használata ajánlott)Processzor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2,40 GHz-es órajellel (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPU) 2,5 GHz-es órajellelMemória: 4 GBVideokártya: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10,1, 11)Hangkártya: 100%-ban DirectX 10-kompatibilisHely a merevlemezen: 72 GB

 

Ajánlott konfiguráció:OS: Windows 8.1 (64 bites), Windows 8 (64 bites), Windows 7 (64 bites) Service Pack 1Processzor: Intel Core i5 @ 3,2 GHz-es órajellel (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 4 GHz-es órajellel (8 CPU)Memória: 8 GBVideokártya: NVIDIA GTX 660 2 GB / AMD HD7870 2 GBHangkártya: 100%-ban DirectX 10-kompatibilisHely a merevlemezen: 72 GB

 

A letölthető tartalmak és egyes programozási módosítások idővel megváltoztatják a játék rendszerkövetelményeit. A legfrissebb kompatibilitási információkért fordulj az érintett hardvergyártóhoz, illetve keresd fel a www.rockstargames.com/support oldalt. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például a mobil lapkakészletek, illetve az integrált vagy AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

 

Egyéb követelmények: a telepítés és az online játék feltétele a Rockstar Games Social Club (16+) hálózatba való bejelentkezés; az aktiváláshoz, az online játékhoz és az időszakonkénti jogosultság-ellenőrzéshez internetkapcsolat szükséges; bizonyos szoftverek, köztük a Rockstar Games Social Club platform, a DirectX , a Chromium, a Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, valamint egy hardverattribútumok felismerése alapján jogosultság- és digitálisjog-kezelést, rendszerműveleteket és egyéb támogatási funkciókat végző ellenőrzőszoftver telepítése szükséges.

 

AZ EGYSZER FELHASZNÁLHATÓ SOROZATSZÁM ONLINE REGISZTRÁCIÓJA SZÜKSÉGES; A REGISZTRÁCIÓ SOROZATSZÁMONKÉNT EGY ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB FIÓKKAL (16+) LEHETSÉGES; SOCIAL CLUB FIÓKONKÉNT EGYSZERRE CSAK EGY PC-S BEJELENTKEZÉS ENGEDÉLYEZETT; A SOROZATSZÁMOK A FELHASZNÁLÁST KÖVETŐEN NEM RUHÁZHATÓK ÁT; A SOCIAL CLUB FIÓKOK NEM RUHÁZHATÓK ÁT.

 

Partnerkövetelmények: kérjük, a szoftver megvásárlása előtt tekintsd át a honlap szolgáltatási feltételeit.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás