Realpolitiks - New Power DLC (PC) DIGITÁLIS

Realpolitiks - New Power DLC (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Realpolitiks alapjáték Steam változatának megléte.

 

A New Power új tartalmakkal és további realizmussal bővíti a Realpolitiks világát. A DLC legfontosabb elemei egy valós nukleáris fenyegetést bemutató mini-szcenárió, a politika befolyásolására törekvő civil szervezetek, és a nagyobb területi egységek létrehozására szolgáló új funkciók.

 

Főbb jellemzők:

Mini-szcenárió

A világ rémülettel figyelte a Csendes-óceánon átfutó újabb erőteljes lökéshullámot. A szokásos észak-koreai tagadás ellenére a nemzetközi ellenőröknek nincs kétsége, hogy a KNDK egy újabb atomkísérlete áll a zavar hátterében. A diktatúra lépései napról-napra egyre merészebbek. Látszólag csak idő kérdése, amíg az atom pusztító erejét szabadítják mindenkire, aki szembe mer szállni Észak-Koreával. Dél-Korea és az USA tudatában vannak, hogy az ász lapok már nem náluk vannak, és készen állnak a megelőző csapásra. De vajon állampolgáraik és szövetségeseik engedik-e egy konfliktus kirobbantását, amely könnyedén globális nukleáris háborúba torkollhat? És nincs-e már így is túl késő?

Lépj be a konfliktusba az Amerikai Egyesült Államokat, Kínát, Észak-Koreát, vagy Japánt irányítva, és vezesd győzelemre. 

 

Civil szervezetek (NGO, Non-Governmental Organizations)

Tapasztald meg a kormányzati döntéseket befolyásoló valódi erőket. Dolgozz titokban együtt a maffiával, támogass nagyvállalatokat adókedvezményekkel, és további, az üzleti növekedést elősegítő, kibővített lehetőségekkel, ápolj jó kapcsolatokat a szeparatistákkal, vagy növeld a harmóniát országodban a vallás segítségével. Számos lehetőség áll rendelkezésedre nemzeted belügyeinek intézésére, amelyeket a nemzetközi kapcsolatokkal egyensúlyozhatsz ki, miközben mindig szem elõtt tartod a statisztikát. Fogadd el a kihívást, amelyet a New Power különböző érdekcsoportjai adnak a Realpolitiks játékhoz.

Ezek közé tartoznak még a pacifisták, az összeesküvéselmélet-hívők, és a kommunisták

 

Új lehetőségek a nemzetközi politikában

A megnemtámadási szerződések lehetővé teszik a békés együttélést a szomszédos nemzetekkel, míg a politikai bekebelezés további lehetőséget kínál az ország területének növelésére, a katonaság használata nélkül. Azonban mindennek ára van...

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Realpolitiks alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 / 8 / 8.1 / 10
Processzor: Intel Core i3 vagy hasonló 
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Intel HD 520 vagy jobb, minimum 1GB VRAM-mal
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 600 MB szabad hely
Hangkártya: DirectX® 9.0c kompatibilis


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás