This War of Mine: Stories Season Pass (PC) DIGITÁLIS

This War of Mine: Stories Season Pass (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Kaland, Szimulátor, Survival, DLC

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A tartalom használatához szükséges a This War of Mine alapjáték Steam változatának megléte.

 

Szerezz hozzáférést a ‘This War of Mine’ világának három új történetéhez, amelyek közül az első – a ‘Father’s Promise’ - már elérhető, a maradék kettő pedig 2018-ban érkezik.

A Season Pass segítségével olcsóbban juthatsz a tartalmakhoz, mintha külön vásárolnád meg őket. Mindhárom történet a megjelenést követően letölthető a játékon belül, és futtatásukhoz szükséges a This War of Mine alapjáték Steam változata.


First Story: Father's Promise:

Father's Promise DLC egy eredeti történet, amely a This War of Mine világában játszódik. Egy család küzdelmének történetét meséli el, amely az emberség utolsó darabjait próbálja megőrizni a kétségbeesés és kegyetlenség idején. 

Te vagy Adam - egy apa, aki megpróbálja lányát megmenteni a háború borzalmaitól, hogy közösen hagyják el az ostromlott várost, amelyben élnek. Járd végig útjukat, és ismerj meg egy szeretetről, gyűlöletről, és áldozatról szóló történetet - az érzelmekről, amelyekben mind osztozunk a legsötétebb napokon.

A DLC egy vadonatúj, különleges élményt nyújt, eddig nem látott játékmechanikákkal, és több órányi gondolatébresztő játékmenettel. Emellett ez az epizód a This War of Mine: Stories első évadának első része. A szezon következő részei 2018-ban érkeznek.

Father's Promise kiegészítő újdonságai:

  • egy teljesen új történet, amely a híres lengyel szerző, Łukasz Orbitowski által írt hangjátékon alapszik
  • 4 teljesen új helyszín
  • 5 újraalakított és remasterelt helyszín
  • számos új játékmechanika: párbeszédek és nyomok keresése

 

 

© 2014 11 bit studios S.A. This War of Mine™, 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a This War of Mine alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows XP SP3 (32 bit) / VistaProcesszor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4, AMD Athlon(TM) X2 2.8 GhzMemória: 2 MB RAMVideokártya: Geforce 9600 GS, Radeon HD4000, Shader Model 3.0, 512 MBHangkártya: DirectX kompatibilis 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7,8 or 10Processzor: Intel(R) Core(TM)2 Quad 2.7 Ghz, AMD Phenom(TM)II X4 3 GhzMemória: 4 MB RAMVideokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0DirectX verzió: 9.0Hangkártya: DirectX kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás