XCOM: Enemy Within (PC) DIGITÁLIS

XCOM: Enemy Within (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A kiegészítő futtatásához szükséges az XCOM: Enemy Unknown alapjáték Steam változata.

Az XCOM®: Enemy Within a 2012-es Év Játéka díjas XCOM: Enemy Unknown stratégiai játék kiegészítője. Az Enemy Within eddig nem látott képességekkel, fegyverekkel és fejlesztésekkel gazdagítja az új idegen fenyegetéssel szembeni harc arzenálját. A kiegészítőben emellett új térképek, új taktikai és stratégiai játékelemek, és új többjátékos tartalmak kaptak helyet, melyek tovább színesítik és frissítik a játékélményt.

Jellemzők:

  • Új katonaképességek: A Genetikai Labor megépítésével fizikailag javíthatod ügynökeid képességeit, például torzó-, agy-, szem-, bőr- és láb-augmentációk révén. Építsd meg a Kibernetikai Labort, mely az új Mechanikus Exoskeleton Kiberruha, vagy MEC gyártását teszi lehetővé. Az új MEC Trooper speciális képességekkel rendelkezik, és minden kiberruha új fegyverekkel - mint például a lángszóró vagy a gránátvető - bővíthető.
  • Új fegyverek és felszerelések: Add meg ügynökeidnek a taktikai előnyt a csatában a mérnökeid és a Foundry (öntöde) által végrehajtott projektekkel.
  • Új ellenfelek: Alkalmazz új taktikákat, melyekkel hatásosan veheted fel a két új idegen osztály elleni harcot. 
  • Új stratégiai erőforrás: Egy értékes - MELD-ként ismert - új idegen erőforrás jelent meg a színen, mely fejlesztésekhez és új kutatási területekhez nyitja meg a hozzáférést. 
  • Új taktikai kihívások és térképek: a titkos bevetések és a több mint 40 új harcmező további taktikai kihívásokkal bővítik a játékot.
  • Új többjátékos térképek, egységek és képességek: Állítsd össze saját csapatodat a lehetőségek széles skálájáról válogatva és uralkodj ellenfeled fölött az intenzív, egy-az-egy elleni, körökre osztott csatákban.



© 1994-2013 Take-Two Interactive Software, Inc. Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, 2K Games, Firaxis Games, XCOM, and XCOM: Enemy Unknown, XCOM: Enemy Within and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other marks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A kiegészítő futtatásához szükséges az XCOM: Enemy Unknown alapjáték Steam változata.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás