Mass Effect: Andromeda (PC) DIGITÁLIS

Mass Effect: Andromeda (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Aktivációs kulcs - Origin

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Vezesd harcunkat egy új otthonért!

A Mass Effect: Andromeda a Tejúttal szomszédos Androméda galaxisba röpíti a játékosokat. A játékosok fogják vezetni új otthonért vívott harcunkat az ellenséges környezetben, ahol MI vagyunk az idegenek.
Légy Pathfinder - egy katonai felderítőszakasz vezére -, és fejleszd, illetve szabd testre sokoldalúan karakteredet! Ez az emberi történelem új fejezete - játékosként hozott döntéseid pedig meghatározóak fajunk Androméda galaxisban való boldogulása szempontjából.
Az Androméda galaxis rejtelmeinek feltárása során az emberiség jövője a te kezedben van - a kérdés az, meddig mész el, hogy biztosítva lásd.

ÚJDONSÁGOK

  • Légy Pathfinder
    Jelöld ki saját utad egy veszedelmes új galaxisban. Fejtsd meg az Androméda galaxis titkait új, gazdag világokat felfedezve, az emberiség új hazája után kutatva.
  • Az ismert és szeretett Mass Effect univerzum
    Vezesd az első embereket az Androméda világai közt, új otthon után kutatva. A Mass Effect ezen új fejezetében soha nem látott, izgalmas karaktereket ismerhetsz meg és toborozhatsz, együttesen keveredve titokzatos, galaktikus konfliktusokkal teli epikus űrkalandba.
  • Harcolj úgy, mint még soha
    Küzdj meg Pathfinder csapatoddal vérfagyasztó ellenfelek és kreatúrák ellen. A játékban megjelenő új elemek, mint az elpusztítható környezet, a megnövelt erejű ugrások összetettebb térbeli taktikához vezetnek, a teljesen új fegyverek és biotikus képességek együttesen gondoskodnak arról, hogy a harc izgalmasabb lehessen, mint valaha. 
  • Játssz úgy, ahogy szeretnél
    Alkoss lenyűgöző képességű hőst pusztító fegyverekkel, készségekkel és technikai megoldásokkal. A képzettség- és fegyverfejlesztési fa sokkal rugalmasabbá vált, tökéletesen alkalmazkodva játékstílusodhoz, hogy az új, idegen ellenfelekkel szemben is megállíthatatlan légy.


TÖBBSZEMÉLYES MÓD

Áttekintés: Üdv az APEX Force kötelékében. A Mass Effect Andromeda többszemélyes módja osztályalapú, 4 fős koop szakaszélményt jelent. Csatlakozz akár 3 barátodhoz, hogy együttesen szálljatok szembe az ellenséggel ott, ahol a Pathfinder nem segíthet, de meg kell védelmezni az Androméda Kezdeményezés érdekeit.

Teszteld képességeid az új küldetésrendszerben. Teljesíts kihívásokat és célfeladatokat kulcsfontosságú helyszínekről életbevágó dokumentumokat megszerezve vagy nagy értékű ellenfeleket kiiktatva. Szerezz megosztott tapasztalatot és forrásokat, amelyekkel egész sor, a stílusodhoz leginkább illő karakterszettet fejleszthetsz és szabhatsz testre. 

Légy akár otthon, akár útközben, az új opcionális Strike Teams jellemzővel bárhol előrehaladhatsz és jutalmakat szerezhetsz szóló kampányod vagy többszemélyes kelléktárad számára.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
PROCESSOR: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
MEMORY: 8 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
PROCESSOR: Intel Core i7-4790 or AMD FX-8350
MEMORY: 16 GB RAM
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
HARD DRIVE: At least 55 GB of free space
DIRECTX: DirectX 11


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás