Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS

Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

INDULJ A BORDERLANDS UNIVERZUMÁBA, LŐDD SZABADDÁ ÉS PRÉDÁLD VÉGIG AZ UTAD EGY VADONATÚJ KALAND SORÁN, MELY PANDORA HOLDJÁRA REPÍT - EZ A BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL (AZ ELŐ-FOLYTATÁS)!

Ismerd meg a Borderlands 2 gazemberének, Handsome Jacknek és hatalomra jutásának a történetét, valamint számos új játszható karaktert – köztük a híres Claptrapet és a sorozat rosszfiúit is! A Pre-Sequel új játékelemekkel gazdagítja a shooter és a szerepjáték műfaját keverő játékot, melyet gamerek milliói imádnak.

Ússz a levegőben minden egyes alacsony gravitációs ugrás után, miközben ellenfeleidet felülről szeded le az új lézer és jégfegyverekkel. Pattanj be és fedezd fel a holdbéli tájat az új járművekkel, melyek tovább bővítik a pusztítás arzenálját.

Ragadd meg egy (két, három) haverodat, gyújtsd be a rakétákat és indulj a legújabb Borderlands kalandra!

Termékjellemzők:

  • KÁOSZ A HOLDON! - Érezd a Hold alacsony gravitációját minden egyes lépéssel és taposással. Pusztíts az új, jég és lézer képességeket felvonultató fegyverekkel! A soha nem látott ellenfelek garantálják az űrbéli csavart.
  • HANDSOME JACK FELEMELKEDÉSE - Légy Handsome Jack hatalomra jutásának tanúja, és ismerd meg legendás Borderlands gazemberek eredettörténeteit. Ismerd meg a történetet Handsome Jack szemszögéből is.
  • AZ ANTIHŐSÖK ÚJ KASZTJA - Válassz a négy új karakterosztály közül, melyek között a következőket találod: Wilhelm a Rendfenntartó (Wilhelm the Enforcer), Nisha a Törvényhozó (Nisha the Lawbringer), és Athena a gladiátor (Athena the Gladiator). Vagy irányíts a sorozat történetében először egy harcképes Claptrap prototípust! Tapasztald meg a moralitás szürkezónáit, ahogy Handsome Jacknek dolgozol.

 


© 2014 IPerion LLC. Published and distributed by 2K. Gearbox and Borderlands, and the Gearbox Software and Borderlands logos, are registered trademarks and used courtesy of Gearbox Software, LLC. 2K and the 2K logo are trademarks of 2K in the US and/or other countries. All other trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows XP (SP3)
Processzor: 2,4 GHz órajelű Dual Core
Memória: 2 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 8500 vagy ATI Radeon HD 2600
Hangkártya: DirectX 9.0
Merevlemez: 13 GB szabad hely

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows XP (SP3), Windows Vista, Windows 7 és Windows 8
Processzor 2,3 GHz-es órajelű négymagos
Memória: 2 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 560 és AMD Radeon HD 5850
Hangkártya: DirectX 9.0
Merevlemez: 20 GB szabad hely

Egyéb követelmények:
Az első telepítéshez és a Steam hitelesítéshez internetkapcsolat szükséges. A szoftver telepítéséhez a következők szükségesek (ezeket a játék tartalmazza): Steam kliens, DirectX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C ++ Redistributable 2005, Visual C ++ Redistributable 2008, Visual C ++ Redistributable 2010 valamint az AMD CPU-k meghajtóprogramjai (csak XP, csak AMD processzorok esetén). Windows Imaging Component (Windows XP 64-Bit esetén). Az aktiváláshoz intenetkapcsolat, valamint a Steam Előfizetői Megállapodás elfogadása szükséges. A megállapodás megtekintéséhez látogass el a http://steampowered.com/agreement címre.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás