NieR: Automata Game of The YoRHa Edition

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition

Kategória:

Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A NieR: AutomataTM az akció-szerepjátékok műfajának egy olyan új próbálkozása, amely kecsesen házasítja a lenyűgöző akciót egy lenyűgöző történettel.

Egy másik világból származó megszállók mindennemű figyelmeztetés nélkül indulnak támadása, mechanikus életformákat szabadítva a világra. A legyőzhetetlen fenyegetés miatt az emberiség elhagyja a Földet, és a Holdon keres menedéket. Az emberiség idővel androidok egész seregét fejleszti ki, hogy ezzel vegyék fel a harcot a mechanikus hordával szemben, de legyőzésük helyett csak hódításuk lelassítására képesek. A patthelyzet feloldása érdekében egy újfajda android sereg indul a frontra: a YoRHa-szakasz. Az elhagyatott senkiföldjén a gépek és az androidok háborúja dúl, de a harc a világ egy elfeledett titkát készül felfedni...

A 2010-es kultjáték, a NIER® folytatásaként a NieR: Automata fejlesztését a PlatinumGames Inc. végzi, igazi sztárokkal a fedélzeten: Yosuke Saito (DRAGON QUEST® X / NIER) producerként, Akihiko Yoshida a CyDesignation Inc.-től (Final Fantasy ® XIV / Bravely Default®) karakter tervezőként, Takahisa Taura a PlatinumGames Inc-től (Metal Gear Rising: Revengeance) játékdizájnerként, míg Keiichi Okabe a MONACA Inc.-től (TEKKEN / Drakengard / NIER) zeneszerzőként működik közre.

 


Főbb jellemzők: 

  • Akciódús csaták - A játékosok közelharci- és távolsági támadások között váltogatva vehetik fel a harcot az ellenségek hordáival és a komoly kihívást nyújtó bossokkal a változatos, hatalmas csatatereken. A precíz irányítás és a hihetetlenül folyékony harcrendszer révén az újoncok könnyen belerázódhatnak az összecsapásokba, míg a veteránokat egy komoly mélységgel rendelkező szisztéma várja. A játékosok a könnyű- és a nehéz támadások kombinálása mellett egy hatalmas fegyverarzenál darabjait is kihasználhatják, miközben sebesen és kecsesen küzdenek a harctéren.
  • Egy gyönyörű, elhagyatott világ - A játék töltés nélkül kapcsolja össze a lenyűgözően festő helyszíneket. A 60 fps-ben renderelt környezetet a fő történeten kívül számtalan mellékküldetés tölti meg élettel.
  • Mesterien kidolgozott történet és karakterek - A NieR: Automata 2B, 9S és A2 Android történetét meséli el, amint megpróbálják visszaszerezni a gépek uralta disztópikus világot a gépek seregétől.
  • Szerepjátékos elemek - A játékosok különféle fegyvereket szerezhetnek, szintet léphetnek, új képességeket tanulhatnak, és a játékstílusokhoz igazíthatják karakterük felszerelését
  • „Auto mód" a kezdőknek - A kezdők használhatják az „Auto módot", amely jelentősen megkönnyíti mind a támadást, mind a védekezést

 

 

© 2017 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. Developed by PlatinumGames Inc. Character Design by Akihiko Yoshida. NieR: Automata is a registered trademark or trademark of Square Enix Co., Ltd. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. All other marks are properties of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 /8.1 /10 64 bites
Processzor: Intel Core i3 2100 vagy AMD A8-6500
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB vagy AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX® 11 támogatású
Egyéb megjegyzések: Egér, billentyűzet, és game pad (kizárólag XInput). Képernyőfelbontás: 1280x720. 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás