Inner Chains (PC) DIGITÁLIS

Inner Chains (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Kaland, Horror, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Egy FPS horror játék, mely egy olyan szürreális, sötét és halálos biomechanikai világot épít fel, amilyet még sosem láttál.

Az Inner Chains világának törvényeit senki sem szabhatja meg. Az emberiség csupán egy aprócska porszem ebben az ellenséges univerzumban. Szeretnéd túlélni? Fejtsd meg a rejtelmeit.

Egy bolygó a messzi jövőben. Egy darab kő, mely sodródik az űrben s már rég nem az, ami volt. Emberi beavatkozás nélkül, a természet alkalmazkodott az új körülményekhez, visszafoglalván azt, amit egyszer elvettek tőle. A tökéletességre való törekvés közben elkezdett összeolvadni az elhagyatott technológiával, ezáltal teremtve meg a biomechanikai lényeket.

A saját eszközeikre hagyatkozva, az ember által gyártott technológia is megváltozott miközben megpróbált beilleszkedni az új környezetbe. A technológia és a természet között hamarosan egy erős szimbiózis alakult ki. Nehéz volt meghatározni, hogy mi az ami él, és mi az, ami mechanikus az Inner Chains világában.
Több millió éves biomechanikai evolúció után az emberiség ismét az ökoszisztéma fontos részévé vált. Ennek ellenére nem tudott magas fejlettségi szintet elérni.

Következésképpen, az emberi faj, saját történelmének tudatában, nem képes teljes egészében megérteni és kontrollálni a rendelkezésére álló fejlett technológiát. Az Inner Chains világában élő emberek ezt természetesnek veszik és a bolygó erőforrásainak előnyeire összpontosítanak. Van még valami, ami nem változott az évezredek alatt: az emberek még mindig résztvevői olyan alapvető szociális problémáknak, mint a hit, dominancia, elnyomás és manipuláció. Ez több kaszt kialakulásához, és ennek következtében, egy adott csoport felsőbbrendűségéhez vezetett. Ők fedezték fel leghamarabb ezeket a mechanizmusokat, megtanulták hogyan kell megfelelően használni őket s ezáltal hatalomhoz jutottak. Másoknak ezt el kellett fogadniuk.

Mint e világ egyik lakója, a fejed tele van tömve az Uralkodó kaszt tanaival. Az egyetlen célod, hogy megtaláld az Utolsó Remény elnevezésű mitikus helyet és hogy elhagyd ezt a degenerált, haldokló bolygót egyszer s mindenkorra. Fanatikus hévvel vágsz bele a kalandba, de hamar világossá válik, hogy semmi sem az aminek látszik ebben az idegen világban. Harcolnod kell a túlélésért, ellenséges állat- és növényvilággal kell szembe szállnod és túl kell lépned saját gyengeségeiden. Szemmel kell tartanod a környezeted és fel kell fedezned a játék világának titkait. A túlélésed csak és kizárólag az éberségeden, józan ítélőképességeden, gyors reflexeiden, a pontosságon és a környezetnek a saját előnyödre való kihasználásán múlik.

Jellemzők

  • Sötét biomechanikai világ, halálos állat- és növényvilággal
  • Lenyűgöző vizuális effektusok disztópikus és szürrealista stílusban
  • Változatos, kihívást jelentő ellenfelek
  • Lélegzetelállító helyszínek egyedi beállításokkal
  • Homályos légkört teremtő hanganyag
  • Borzongató akció, intenzív terrorszerű elemekkel kombinálva

 

 

 

© 2016 IMGN.PRO / Telepaths Tree all rights reserved. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 (SP1), 8.1 és 10 x64 verziói
Processzor: AMD Quad-Core / Intel Dual-Core processzor @ 2.8 GHz (AMD Phenom II X4 vagy Intel Pentium Dual-Core G600 series vagy újabb architektúrájú javasolt).
Memória: 4096 MB RAM
Videokártya: ATI/NVIDIA dedikált/integrált vagy mobil videokártya, legalább 1536MB dedikált VRAM-mal, DirectX 11 és Shader Model 5.0 támogatással. ATI/AMD Radeon HD 7700 series és NVIDIA GeForce GTX 700 series vagy újabb architektúrák használata javasolt).
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 15 GB szabad hely
Hangkártya: integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 (SP1), 8.1 és 10 x64 verziói
Processzor: AMD / Intel Quad-Core processzor @ 3.5 GHz (AMD FX-8000 series vagy Intel Core i3 6000 series vagy újabb architektúrájú javasolt).
Memória: 8192 MB RAM
Videokártya: NVIDIA dedikált videokártya, legalább 3072MB dedikált VRAM-mal, DirectX 11 és Shader Model 5.0 támogatással. (AMD R9 380 és NVIDIA GeForce GTX 970 a minimálisan javasolt GPU architektúra).
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 15 GB szabad hely
Hangkártya: integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás