Killing Floor 2 (PC) DIGITÁLIS

Killing Floor 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Horror, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

KILLING FLOOR 2 a játékosokat a kontinentális Európába repíti, ahol a Horizone Biotech félresikerült kísérlete nyomán kitört járvány gyorsan és megállíthatatlanul végigsöpört a földrészen, lényegében megbénítva az Európai Uniót. Mindössze egy hónappal az eredeti KILLING FLOOR eseményei után a klónminták mindenhová elértek, a civilizáció pedig káoszba süllyedt; a kommunikáció összeomlott, ahogy a kormányok is, a katonai erőket pedig szisztematikusan felszámolták. Európa lakói azonban jól ismerik az életben maradás és az önfenntartás trükkjeit, a szerencsés túlélők pedig elrejtőztek.

De nem mindenki adta fel a reményt... A civilek és zsoldosok egy csapata összefogott, hogy felvegye a harcot a járvánnyal, majd magántőkéből műveleti bázisokat hozott létre Európa-szerte. A klónpéldányok támadásait figyelemmel kísérve a játékosoknak le kell ereszkedniük a zed-fertőzött zónákba, hogy megsemmisítsék az ellenséget.
 

Főbb jellemzők:
  • Rettentően véres - A Killing Floor 2 a mészárlásokat új szintre emeli a saját fejlesztésű, nagyteljesítményű, perzisztens vérrendszerével, amely - szó szerint friss vért és valósághűséget hoz a műfajba. A játékosok után csak úgy repkednek a belek, a lecsonkított végtagok, és a vér, ahogy átvágják magukat az ellenséges hordákon. De vigyázniuk kell! Sarokba szorítva az ellenfelek miszlikbe aprítják őket, és teljes csapatukat.
  • 6 fős kooperatív, vagy egyfős játék — A játékosok rengeteg változatos, játszható karakter közül választhatnak, akikkel az online kooperatív harcok húsdarálójába vethetik magukat. Az egyfős módban az igazán bátrak pedig egyedül nézhetnek szembe a félresikerült kísérletek rettenetes egyedeivel.
  • Versus Survival játékmód - Légy te is Zed! A 12 fős PvP módban két csapat felváltva küzd az embereket és a zedeket irányítva a rövid mérkőzésekben. Az első meccsen az egyik csapat az embereket a másik pedig a zedeket irányítja, amíg az összes ember meg nem hal egy körben, vagy amíg az emberek le nem győzik a főellenfelet. A második meccsnél felcserélődnek a szerepek, a csata végén pedig mindkét csapat az általuk nyújtott teljesítmény alapján kap egy pontszámot, és a magasabb pontszámú csapat lesz a nyertes!
  • Félelmetes zedek - Az új ellenségek mellett a rajongók kedvencei is visszatértek, hogy kibővített és fejlettebb mesterséges intelligenciával, erőteljes támadásokkal, csapatban és együttműködve gyengítsék a játékosok party-ját, miközben a kihívás és a félelem új szintjeit ismertetik meg velük.
  • Különleges fegyverválaszték - A modern katonai karabélyoktól, a brutális rögtönzött fegyvereken, és klasszikus történelmi puskákon át, egészen az elborult "őrült tudós" típusú fegyverekig a Killing Floor 2 a gyilkos eszközök egyedülálló keverékét biztosítja, melyet elnézve minden játékos elégedetten csettinthet.
  • Kibővített perk-rendszer - Az első rész perkjeit újraértelmeztük, valamint még több perk-et vezettünk be. Mindegyik perk jelentőségteljes képesség-választásokat tesz lehetővé, amelyek tovább erősítik a különböző játékstílusokat, olyan fejlődési utat biztosítva a játékosok számára, amely nem csak kiterjedt, de jutalmakat kínáló mérföldkövekben is gazdag.
  • Brutális közelharc - A Killing Floor 2 teljesen újraértelmezi a közelharcot. A játékosok teljes mértékben irányíthatják az általuk végrehajtott közelharci akciókat, így pusztító, csonttörő támadásokat vihetnek be a Zedeknek.

 

 

 

Killing Floor ©2009-2017 by Tripwire Interactive. Killing Floor® is a registered trademark of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Win7 64-bit, Win8/8.1 64-bit
Processzor: Core 2 Duo E8200 2.66GHz vagy Phenom II X2 545
Memória: 3 GB RAM
Videokártya: GeForce GTS 250 vagy Radeon HD 4830
DirectX verzió: 10
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 20 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: AZ ALÁBBIAK NEM TÁMOGATOTTAK: IntelHD integrált, alaplapi chipsetek, 32 bites operációs rendszerek, az NVIDIA ® FleX funkciókhoz GeForce ® GTX™ 770 vagy jobb videokártya szükséges (GeForce ® GTX™ 980 ajánlott)

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Core 2 Quad Q9550 2.83GHz vagy Phenom II X4 955
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 560 vagy Radeon HD 6950
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: az NVIDIA ® FleX funkciókhoz GeForce ® GTX™ 770 vagy jobb videokártya szükséges (GeForce ® GTX™ 980 ajánlott)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás