S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (PC) DIGITAL

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

1986-ban a világ legsúlyosabb nukleáris katasztrófája történt meg a Csernobil erőműben. A szovjet hatóságok 30 kilométeres "Lezárt Zónát" hoztak létre e szennyezett terület körül, de 2006-ban egy második robbanás rázta meg a megroggyant reaktort, amitől minden élőlény elpusztult a Zónában, és a határa kitolódott. A robbanás középpontjából mutáns lények, halálos sugárzás, és különös rendellenes energia áradt. A hadsereg elkerítette a Zónát, és figyelmeztetés nélkül lő bárkire, aki elég ostoba ahhoz, hogy szembe akarjon nézni az ott levő szörnyűségekkel.


Most 2012-t írunk, mikor is az emberek egyre beljebb és beljebb merészkednek a Zóna szívébe, az ott található, rendellenes energiával átitatott, különös "képződmények" hírének hallatán. Zsoldosok és fejvadászok versengenek e képződmények megszerzéséért, ami miatt azok ára az egekbe szökik a feketepiacon. Egyesek a Zóna valódi titkát kutatják, mások pedig csupán élvezik, hogy ez a hely nem ismer törvényeket. Bármi motiválja is őket, ezeket az embereket - fosztogatókat, bűnözőket, kalandorokat, magánzókat, gyilkosokat, felfedezőket és rablókat - végül sztalkereknek kezdték nevezni.


Te egy ilyen, a Zónában magához térő sztalker vagy, aki a túlélésért küzd ebben az ember alkotta pokolban, közben igyekezve megtudni az igazságot Csernobil sötét múltjáról, és a rá váró baljós jövőről.

  • Magával ragadó történet és a forradalmian új "A-Life" rendszer által irányított élő, nem-lineáris, nyitott környezet ötvözete.
  • Pontosan modellezett valódi épületek és helyszínek a Csernobili Lezárt Zóna mélyéről.
  • Egyedi "túlélő FPS" játékmenet, ami vegyíti az akciót, lopakodást, túlélő- és szerepjáték-elemeket, hogy a Zóna páratlan élményt nyújtson.
  • Fenyegetés-kiértékelő MI rendszer - Az NPC-k dinamikusan reagálnak a környezeti viszonyokra és a helyzetekre.
  • Kegyetlenül valósághű harcrendszer - A fegyverek pontos ballisztikai modellt használnak, valamint kiegészíthetők hangtompítókkal és optikai irányzékokkal.
  • Dinamikus nappal/éjszaka és időjárási rendszer, mely közvetlen hatással van a játékmenetre.
  • Fejlett fizikai és dinamikus fényhatások melyeket a saját fejlesztésű "X-Ray" játékmotor hoz létre. 
  • Intenzív többjátékos akció, akár 32 játékos részvételével.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

      Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4, Intel Pentium 4 2 GHz / AMD XP 2200+, 512 MB RAM, 10 GB szabad merevlemez-terület, 128 MB-os DirectX® 9c kompatibilis videokártya / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600, DirectX® 9 kompatibilis hangkártya, LAN / szélessávú internet-kapcsolat a többjátékos játékhoz, billentyűzet, egér



AJÁNLOTT:

      Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+, 1 GB RAM vagy jobb, 256 MB-os DirectX® 9c kompatibilis videokártya / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1850

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás