Rugby World Cup 2015 (PC) DIGITÁLIS

Rugby World Cup 2015 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Hagyd, hogy elragadjon a rögbi iránti szenvedély a hivatalos 2015-ös Rugby World Cup videojátékban. Válassz a világbajnokság 20 csapata közül, és vegyél részt a sport legrangosabb megmérettetésén. Írd át a történelmet a kedvenc csapatoddal, a selejtezőktől egészen a döntőig, vagy hozd létre saját, személyre szabott tornádat. 

Éld át a világbajnokságot, mintha te magad is ott lennél Miles Harrison és Stuart Barnes kommentárjának köszönhetően. Használd az összes rögbi mozdulatot a könnyen elsajátítható irányítás révén, és találd meg a módját annak, hogy végül te emelhesd a magasba a Webb Ellis kupát - válts a játékok között az akció hevében, mozgasd valós időben védelmede, és cseréld le a fáradt játékosaidat a megfelelő pillanatban.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMÁLIS

Operációs rendszer: Windows® XP/Vista/7/8.1/10, Processzor: Intel™ Core 2 Duo, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 1GB VRAM, DirectX 9.0c kompatibilis, Merevlemez: 3 GB, Egyéb: PC kompatibilis gamepad szükséges

 

AJÁNLOTT

Operációs rendszer: Windows® Vista/7/8.1/10, Processzor: Intel™ Core i5, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Nvidia® GeForce 660 vagy AMD® Radeon™ 7850, 2 GB VRAM-mal, Merevlemez: 3 GB, Egyéb: PC kompatibilis gamepad szükséges

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás