Civilization VI – Vietnam & Kublai Khan csomag Epic

Civilization VI – Vietnam & Kublai Khan csomag Epic DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Epic Game Stores

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

A tartalomcsomag használatához a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték szükséges.

 

Az új tartalomcsomagban bemutatkozik Bà Triệu, Vietnám vezére, és Kubiláj kán, Kína vagy Mongólia alternatív vezére. Tartalmazza továbbá az új Monopólium és cégek játékmódot, valamint egy új körzetet (Védett terület), új épületekkel (Liget és Szentély).

 

Az új tartalomcsomagban bemutatkozik Bà Triệu, Vietnám vezére, és Kubiláj kán, Kína vagy Mongólia alternatív vezére.

*A további tartalmak működéséhez szükség van a Civilization VI játékra, a Vietnam & Kublai Khan csomag bizonyos elemeihez pedig a Civilization VI kiegészítő csomagra.

Tartalmazza a vietnámi civilizációt Bà Triệu-val, a Voi Chiến egyedi egységgel, és a Thành egyedi épülettel.
• Civ egyedi képesség: Vietnám egyedi képessége a „Kilenc Sárkány-folyó delta“. Minden szárazföldi speciális körzet csak esőerdő, mocsár vagy erdő mezőn építhető. Az ilyen mezőkön lévő épületek további Tudományt, Termelést vagy Kultúrát kapnak. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy erdőkben is lehessenek Középkori vásárok.
• Vezető egyéni képesség: Bà Triệu egyedi képessége, az „Agresszorok elűzése“ további Harci erőt biztosít az esőerdők, mocsár és erdő mezőkön harcoló egységeknek; ezt a bónuszt tovább növelik a Vietnám birtokában lévő mezők. Ha az egység esőerdőben, mocsárban vagy erdőben kezdi a körét, további Mozgást kap, amit tovább növelnek a Vietnám birtokában lévő mezők.
• egyedi egység: Vietnám tudja bevetni az egyedi középkori távolsági egységet, a Voi Chiếnt. Ez az egység támadás után mozog, és további Mozgást kap. Drágább, mint a Számszeríjász egység, amit helyettesít, de védekezéskor erősebb is, és messzebbre lát.
• Egyedi körzet. A Thanh egyedi körzet további Kultúrát ad minden szomszédos körzet után. Ha sikerült kifejleszteni a Repülést, a körzet a Kultúra termelésével azonos mennyiségű Turizmust generál. Nem igényel Populációt, és olcsóbb felépíteni, mint a Tábor körzetet, amit helyettesít .

Tartalmazza továbbá Kubiláj kánt, mint Kína vagy Mongólia alternatív vezérét (a Mongóliával való játék igényli a Rise and Fall kiegészítőt)
• Vezér egyedi képesség: Kubiláj kán egyedi képessége, a „Gerege” egy plusz Gazdaságpolitika helyet biztosít bármilyen kormányban. Ezenkívül ad egy véletlenszerű Heurékát és Inspirációt, amikor első alkalommal létrehoz egy Kereskedőállomást egy másik civilizáció városában.
• Kína vezéreként Kubiláj kán tudománynövelése még erősebb, extra politikai helye pedig elősegíti a gazdasági stratégiákat. Kubiláj kán Mongólia vezéreként katonai célra használja fel a kereskedelmi útvonalakat.

Új „Monopóliumok és cégek“ játékmód
A Vietnam and Kublai Khan csomag bemutat egy új játékmódot, a „Monopóliumok és cégek“-et. Ez az opcionális játékmód egészen új szintre emeli a stratégiai gazdasági játékmenetet, és ú jutalmakat vezet be minden korban, a térkép erőforrásainak megszerzése, birtoklása és kiaknázása alapján.
• A dupla Luxus erőforrások körüli iparlétesítés komoly erősítéseket biztosít a gazdavárosoknak, és bónuszt ad a Nagy kereskedő pontokra.
• A Gyárak átalakítása Cégekké (melyek egyedi neveket is kaphatnak) növeli az ipar hatását, és Termékeket termel. A Termékeket át lehet szállítani más városokba, és az ipari hatást az egész civilizációval megosztani.
• Monopólium jön létre, amikor egy civilizáció uralja a globális ellátást egy Luxus erőforrásnál. A Monopóliumok további Turizmust termelnek, és jelentésen megnövelik a körönként termelődő Arany mennyiségét.

Új körzet és új épületek:
A Vietnam and Kublai Khan tartalomcsomag bevezet egy új körzetet és új épületeket is:
• Új körzet: A Védett terület körzet egy elkülönített, az infrastruktúrától érintetlen ponton található. Kultúrbombázhatja a szomszédos gazdátlan mezőket, további Házhelyeket kaphat a Vonzerő alapján, és növeli a szomszédos mezők Vonzerejét.
• Új épületek: A Védett területen két épület építhető. A Liget a Miszticizmussal oldható fel, a Szentély pedig a Megőrzéssel. Mindkettő növeli a szomszédos, még nem továbbfejlesztett Elbűvölő és Lélegzetelállító mezők hozamát.

 

©2021 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalomcsomag használatához a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték szükséges.

 

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy erősebb
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez: Legalább 12 GB hely
Videokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570, nVidia 450 vagy Intel Integrated Graphics 530)

 

AJÁNLOTT
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)
Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Merevlemez: Legalább 16 GB hely
Videokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy erősebb)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás