Frostpunk (PC) DIGITÁLIS

Frostpunk (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Frostpunk to gra polskiego studia 11 bit. Produkcja przenosi gracza do alternatywnej rzeczywistości w XIX wieku, kiedy ludzkości grozi zagłada. Ziemię nawiedziła ponowna epoka lodowcowa, która spowodowała, że człowiek musi walczyć o przetrwanie w niezwykle trudnych warunkach.

Frostpunk wprowadza gracza do fikcyjnego świata w mroźnej krainie. Początkowo gracz musi się zaopiekować garstką ludzi, którzy powoli starają się budować schronienie w okolicach generatora ciepła. Z czasem jednak mieszkańców zacznie przybywać, a nam coraz trudniej będzie zapanować nad rosnącą „metropolią”


Egy teljesen befagyott világban az emberek gőz által hajtott technológiákkal próbálják túlélni a rettenetes hideget. A város urának mind a népességet, mind az általuk lakott infrastruktúrát menedzselnie kell. A vezető taktikai képességei gyakran az erkölcsöt, és a szervezett társadalom általunk elképzelt alapjait megkérdőjelező kihívásokkal szembesülnek. Az optimalizálás és az erőforrásokkal történő gazdálkodás gyakran ütközik az empátiával és a megfontolt döntéshozatallal. Míg a város és a társadalom vezetése köti le az uralkodó idejének jó részét, egy idő után szükségessé válik a külvilág felfedezése is, hogy megértsük a történelmet, és a jelenlegi állapotokat.

Milyen döntéseket hozol a társadalom túlélése érdekében? Mit fogsz tenni, ha a korlátaid küszöbére szorítanak? És főleg... 

...kivé válsz a folyamat során?

 

A VÁROSNAK TÚL KELL ÉLNIE
A Frostpunk egy város alapú túlélő játék, amiben a hő jelenti az életet és minden döntésnek ára van. 

TARTSD FENN A REMÉNYT
A túlélés a reményről és az élni akarásról szól. A képességed, hogy felébreszd és fenntartsd az emberekben ezt a két dolgot határozza meg sikered esélyeit. 

HOZZ TÖRVÉNYEKET
A társadalom emberek egy csoportja, akikre ugyanazon szabályokok vonatkoznak és megegyeznek az érdekeik. A törvények és szokások lefektetése kulcsfontosságú szerepet tölt be társadalmad megformálásában. 

DÖNTÉSEID SÚLYA
Engedélyezed a gyerekmunkát? Hogyan bánsz a betegekkel és sérültekkel? A Frostpunk olyan taktikai kihívások elé állítja a játékosokat, amivel egyúttal erkölcsüket is megkérdőjelezi. 

FELFEDEZÉS
A világ nem csupán a múlt darabjaiból áll, de a potenciális jövő biztosításának eszközeit is rejti embereid számára.

 

© 2017 11 bit studios S.A. Frostpunk™, 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 10, 8, 7, Processzor: Intel(R) Core i5, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: GeForce 960, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 3 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7/8/10, Processzor: Intel(R) Core i7, Memória: 16 GB RAM, Videokártya: GeForce 1060, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 3 GB szabad terület, Hangkártya: DirectX kompatibilis


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás