Sid Meier's Civilization V Gods and Kings (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization V Gods and Kings (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A kiegészítő futtatásához szükség van a Civilization V alapjátékra.

A „Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings" az első kiegészítője a többszörösen díjnyertes Civilization V-nek, mely 2010-ben elnyerte az Év PC-s Játéka címet. Ez a robosztus kiegészítő széles időtartamot ölel fel: az első panteonoktól a világvallások terjesztésén át egészen a kémek ellenséges városokban történő bevetéséig. Ahogy haladsz a korokon át új típusú városállamokkal találkozhatsz, küldetésekben és globális versenyekben veszhetsz részt, és izgalmas, új szárazföldi és vízi harcrendszereket vethetsz be.

A játék kilenc új civilizációval, kilenc csodával, három eredeti küldetéssel és tucatnyi új egységgel, épülettel és fejlesztéssel bővíti a tartalomban amúgy is gazdag játékot, és elősegítve a játékosokat, hogy kiterjesszék birodalmukat, és uralják a Földet.

Jellemzők:

  • Az epikus játék kibővült: A játék alapelemei és lehetőségei nagyban kibővültek. A modderek által használható négy új szcenárió pedig további egységeket és épületeket tartalmaz.
  • Új civilizációk – A kiegészítő 9 új civilizációval bőviti a repertoárt: Karthágó, Hollandia, a kelták, a maják (ha már 2012 van), mind egyedi vonásokkal, egységekkel és épületekkel és uralkodókkal rendelkeznek. A kiegészítő emellett 9 új uralkodóval gazdagítja a játékot: I „Hallgatag” Vilmos orániai herceg, Boudicca és Nagy Pakal csak három közülük.
  • Vallás – Az igaz ember törekszik arra, hogy megtalálja Hitét az istenek Pantheonjában. Ahogy hited erősödik nagy prófétákat fogadhatsz, akik hitedből - általad meghatározott tulajdonságú - vallást kovácsolnak.
  • Továbbfejlesztett diplomácia és kémkedés: Nyiss követségeket az idegen városokban, hogy erősítsd a kötelékeket (vagy hogy titkos műveleteket hajts végre). Amint a világ vallásai kialakulnak, megkezdődik a Reneszánsz, te pedig bevetheted az első kémedet.
  • Városállamok: a két új városállam típus (Kereskedelmi, Vallási) új előnyöket biztosít. A városállam rendszer gyökeresen átalakult, és az aranynak most már kisebb szerep jut.
  • Világuralom: a hatalomért folytatott küzdelem most dinamikusabb mint valaha! Átdolgozott harcrendszer, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, amely a kiegyensúlyozott hadseregfelépítésre helyezi a hangsúlyt, és nagyobb taktikai mélység.
  • Tengeri csaták: Flottád most már közelharci és távolsági egységekre oszlik. Mostantól egy tengerparti város sincs biztonságban, és bármikor tengeri támadás áldozatává válhat!
  • Új csodák: A játék 9 új csodával gazdagodott - Neuschwanstein, a dzsennei nagymecset, az Agyaghadsereg, a Kínai Nagy Tűzfal és a Hubble űrteleszkóp mind mind egyedi módon befolyásolja a játékot.
  • Három új scenárió: Középkor, Róma bukása, illetve egy fiktív, viktoriánus, steampunk pálya, amely a Smoky Skies nevet viseli.© 1991-2010 Take-Two Interactive Software and its subsidiaries. Developed by Firaxis Games. Sid Meier’s Civilization V, Civilization, 2K Games, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. Fork Copyright © 2010 Fork Particle, Inc. Rapid XML Copyright © 2006-2010 Marcin Kaliciński. Lua Copyright © Lua.org 1994-2010, PUC-Rio. Uses Granny Animation. Copyright © 1999-2010 by RAD Game Tools, Inc. Uses Miles Sound System. Copyright © 1991-2010 by RAD Game Tools, Inc. All other marks and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

A játék tartalma teljes egészében a képzelet szüleménye, és nem célja, hogy valós eseményeket, személyeket, vagy történelmi korokat jelenítsen meg.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) valamint a Steam Subscriber Agreement (SSA) elfogadása. A terméket az interneten keresztül kell aktiválni, mely egy Steam fiók regisztrálása és az SSA elfogadása után lehetséges. Kérjük, látogasd meg a www.steampowered.com / agreement címet, hogy megtekinthesd az SSA-t a vásárlás előtt. Amennyiben nem értesz egyet a 2K Games licenc és az SSA rendelkezéseivel, a jótállás értelmében kérjük, ne vásárold meg ezt a játékot. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A kiegészítő futtatásához szükség van a Civilization V alapjátékra.

Minimum rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: Windows® XP SP3; Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz vagy AMD Athlon X2 64 2.0 GHz; Memória: 2 GB RAM; Merevlemez: 8 GB szabad hellyel; Videokártya: 256 MB ATI HD2600 XT vagy jobb, 256 MB nVidia 7900 GS vagy jobb, vagy Core i3 vagy jobb integrált grafikus kártyák; Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya; DirectX®: DirectX® 9.0c; A játék aktiválásához és a többjátékos játékmódokhoz internetkapcsolat szükséges.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás