Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS

Stronghold HD (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Az eredeti kastélyszimulátor Stronghold HD-ban történelmi várakat tervezhetsz, építhetsz, és rombolhatsz le. Éld át a középkori hadviselés izgalmait a mesterséges intelligencia ellen a két egyjátékos kampány során, vagy mérkőzz meg online, az akár 8 fős csatákban. 


21 küldetésben teheted próbára bátorságodat, melyekben négy lázadó főur felett kell győzedelmeskedned. Csak rajtad múlik, hogy ismét egyesítsd a középkori Angiát, és visszaszerezd a földeket az áruló Patkánytól, Disznótól, Kígyótól és Farkastól. A küldetések szerteágazók: az ostromok megtörésétől az ellenséges kastélyok elfoglalásán át az arany gyűjtéséig és az ellenséges támadások visszaveréséig. A játékban emellett helyet kapott egy teljes gazdasági kampány is, amelyben a játékosok feladata az erőforrások megszerzése és fegyverek elkészítése az adott időn belül. 


Az új, nagy felbontású grafika révén jobban irányíthatod katonáidat, mint korábban bármikor. Az új HD csatatér nézet pedig lehetővé teszi, hogy kizoomolj és valós időben játssz, miközben a teljes térkép látható a képernyőn. Törj előre a várkapuk felé, miközben oldalba kapod az ellenséged, színlelj visszavonulást és vezesd ellenséged halálos csapdába, vagy csak dőlj hátra, és hagyd, hogy a pusztítás a szemed előtt bontakozzon ki.

 

 

© 2015 FIREFLY STUDIOS LIMITED. All rights reserved. Stronghold and FIREFLY STUDIOS LIMITED are trademarks or registered trademarks of FIREFLY HOLDINGS LIMITED.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8, Processzor: 1.6GHz Intel vagy AMD, Memória: 512 MB RAM, Videokártya: 64 MB VRAM hardveres Transform & Lighting támogatással, Merevlemez: 2.5GB, Hangkártya: DirectX 7 kompatibilis, vagy újabb, Direct X: DirectX 9.0c


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás