Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS

Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Dark Ages világában játszódó taktikai, digitális társasjáték!

 

A Dark Ages egy körökre osztott stratégia játék, amely egy erőszakos, alternatív középkori világban játszódik. Vikingek szállnak szembe harci elefántokkal, muskétások küzdenek a mongol lovasság ellen, ókori, phalanxokba szerveződött légiók a keresztesekkel - a történelem leghalálosabb harseregei állnak véres háborúban egymással.

Egy vezető nélküli hadsereg azonban csupán csőcselék. A Dark Ages-ben a csapatok parancsnokaikat követik: egyedülálló vezetőket, akik saját erényekkel, szeszélyekkel, tehetségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek.

Ülj egy apró - viszályok szaggatta - királyság trónjára, amelyet a militáns szomszédok fenyegetnek, és próbáld meg túlélni a sötét korokat.

 

Főbb jellemzők:

  • Hat frakció egyedülálló tábornokokkal és osztagokkal: a Horde fürge nomádjai, a jól páncélozott és fegyelmezett császári katonák, az őrült, szőrökbe öltözött Normannok, a Liga puskaport használó céhei, a Rend büszke lovagjai, és Mezopotámia egzotikus kultuszai.
  • Több mint 50 fajta, valós történelmi csapatokon alapuló egység. Itt nem találsz páncélozott bikiniket, vagy tüskés vállvédőket!
  • A harcok túlélésével csapataid tapasztalatot szereznek és fejlesztik készségeiket. Az újoncoknak esélye sincs egy tapasztalt veteránnal szemben.
  • A tábornokok a csapat lelke, készségeik és képességeik pedig drasztikus hatással vannak a csata kimenetelére. Minden egyes tábornok a játék elején generált személyiséggel rendelkezik. Mindegyikük egyedi megjelenést, jellemvonásokat, és képességeket kapott. Lehetetlenség megjósolni, hogy ki jelenik meg a következő körben: egy bátor, de egyszerű lovag, egy tehetséges, de mohó taktikai zseni, vagy egy vérszomjas barbár, aki barátban és ellenségben egyaránt félelmet kelt.
  • A kiválasztott tábornokok panteonja: helyezd el itt legnagyobb hadvezéreidet, hogy kampányról kampányra újra használhasd őket, vagy fogadd fel a történelem félt és tisztelt, legendás alakjait - például Jeanne d’Arc-ot, vagy Dzsingisz kánt.
  • A számos szcenárió rengeteg változatos kihívást kínál: győzedelmeskedj egy polgárháborúban, verd vissza a nomádok támadását, intézd el a partvidéken portyázó kalózokat, mentsd meg a pestis súlytotta királyságot, vagy verj le egy parasztfelkelést.
  • Harci formációk: a csapatok hatékony elhelyezésével félig már nyert ügyed van. Taktikai trükkökre, felderítő műveletekre, és kelepcék állítására is lehetőséged nyílik. A csatáidat ne túlerővel, hanem ésszel és minőséggel nyerd meg.
  • Terep és időjáráas: még a tökéletes hadsereg is veszíthet, ha a körülmények kedvezőtlenek. Általában jó ötlet, ha az elenséges lovasságot egy mocsárba csalod, miközben záporoznak rá a nyilaid - de ne feledd, hogy az eső és a köd használhatatlanná teheti az íjászaidat.
  • Fejleszd katonáid fegyvereit és páncéljait a királyi kovácsnál.

 

 

 

 

 

(с) 2017, HeroCraft

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, Memória: 3 GB RAM, Merevlemez: 1500 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás