XCOM 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

XCOM 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Az XCOM 2 Digital Deluxe Edition az XCOM 2  alapjáték mellett letölthető tartalmakat, valamint a játék (digitális formátumú) zenéjét tartalmazza.

 

Az XCOM 2 a 2012-es Év Játéka címet elnyerő, többszörösen díjnyertes stratégia, az XCOM: Enemy Unknown folytatása.

 

A Föld megváltozott. Húsz év telt el, mióta a világ vezetői feltétel nélkül letették a fegyvert az idegenek erői előtt, a bolygó utolsó védvonalát jelentő XCOM pedig megtizedelődött és szétszóródott.

 

Mostanra az idegenek uralják a Földet: csillogó városokat építenek, amelyek látszólag csodás jövőt ígérnek az emberiség számára, ám a valóság egy vészjósló tervet rejt, amelyben mindenkit megölnek, aki szembeszegül ezzel az új világrenddel.

 

Csak a világ mezsgyéjén élők rendelkeznek minimális szabadsággal. Ez az a hely, ahol egy csapat gyülekezik, hogy kiálljon az emberiségért. Az XCOM folyamatosan szökésben lévő, megmaradt erőinek meg kell találniuk a módját, hogy újraszervezzék soraikat, napvilágra hozzák a megszállás mögött álló alattomos tervet, és egyszer és mindenkorra véget vessenek az idegenek fenyegetésének.

 

A játékról:

 

  • SZÖKÉSBEN LÉVŐ XCOM: Irányítsd az Avenger-t, egy idegen ellátó-hajót, amelyet az XCOM mobil főhadiszállásává alakítottak át. Vesd be csapásmérő erődet szerte a világban, szerezd meg a közvélemény támogatását, és fedd fel az idegenek sötét terveit. 
  • TOBOROZZ ELLENÁLLÓKAT: Öt, saját képességfával rendelkező katonakaszt, olyan osztályképességekkel, mint például a Momentum áll rendelkezésedre, hogy taktikádnak leginkább megfelelő, egyedi katonákat hozz létre. 
  • TAKTIKUS GERILLAHARC: Az új játékmechanika nagyobb taktikai rugalmasságot tesz lehetővé a harcban. A világ állapota minden egyes bevetés környezetére hatással van. Támadj lesből, és üss az ellenséges járőrökön. Zsákmányolj értékes felszereléseket és idegen tárgyakat. Menekíts ki VIP-eket, és mentsd meg elesett bajtársaidat a kimenekítési pontig cipelve őket.
  • AZ ELLENSÉGEK ÚJ GENERÁCIÓJA: Az ellenfelek széles skálája - az új idegen fajoktól az ADVENT erőkig, amelyek az idegen rezsim végrehajtó hatalmát képviselik - jelentős taktikai kihívást jelent.
  • KUTASS, FEJLESSZ, ÉS MODERNIZÁLJ: Alakíts ki és konfigurálj át szobákat az Avenger fedélzetén, hogy új harctéri képességekkel ruházd fel az XCOM-ot. Használd tudósaidat és mérnökeidet a taktikádnak leginkább megfelelő fegyverek és páncélok kutatására, fejlesztésére, és modernizálására.
  • MINDEN KÜLDETÉS EGY EGYEDI KIHÍVÁS: Vegyél részt bevetéseken szerte a világon, a vadonoktól az idegenek által ellenőrzött megapoliszokon át az idegen létesítmények mélységéig. A térképek, küldetések és célok gyakorlatilag végtelen kombinációja vár. 
  • HOZZ LÉTRE SAJÁT MODOKAT: A közösséget a középpontba helyező eszközökkel saját kampányokat, taktikus játékot, idegeneket, kasztokat, stratégiai funkciókat hozhatsz létre, amelyeket aztán megoszthatsz a Steam Workshop-on.
  • VEGYÉL RÉSZT ÖLDÖKLŐ 1-AZ-1-ELLENI TÖBBJÁTÉKOS ÜTKÖZETEKBEN: Kombináld szabadon csapatodban az emberek és az idegenek egységeit, és harcolj szemtől-szembe a véletlenszerűen létrehozott térképeken.

 

 A Reinforcement Pack tartalmai:

 

Erősítsd meg az ellenállók sorait ezzel a három, tematikus DLC csomaggal, amely az XCOM 2 Digital Deluxe Edition részekén kedvező áron érhető el. A csomag minden eleme egyedi csavarral gazdagítja a játékmenetet: egyebek mellett új küldetésekkel, idegenekkel, fegyverekkel és még extrémebb lehetőségekkel katonáid testreszabására. 

  • „Anarchy’s Children” - a felkelést a középpontba állító, még drámaibb katona-testreszabási lehetőségeket nyújtó DLC (Megjelenés: 2016. tavasz).
  • „Alien Hunters” - új játékmenetet tartalmazó DLC, amelyben az XCOM egy elit, idegenekre vadászó egységként az "uralkodó" idegenek nyomait követi. Emellett egy új küldetést, újabb lehetőségeket katonáid testreszabására, erősebb fegyvereket és péncélzatokat tartalmaz. (Megjelenés: 2016. nyár).
  • „Shen’s Last Gift” - egyedi, bővíthető fegyverekkel, páncélzattal, és testreszabási lehetőségekkel rendelkező, vadonatúj katona-osztályt, valamint egy sztoriközpontú küldetést és térképet tartalmaz. (Megjelenés: 2016. nyár).

 

 

 

 

 

©2015 Take-Two Interactive Software, Inc. Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM, XCOM 2, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows7 64-bit

Processzor: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz vagy AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: 1GB ATI Radeon HD 5770, 1GB NVIDIA GeForce GTX 460 vagy jobb

DirectX: Version 11

Merevlemez: 45 GB

Egyéb: Az első üzembe helyezés egyszeri internet kapcsolatot igényel a Steam-aktiváláshoz; A játék futtatásához az alábbi szoftverek szükségesek (a játék telepítése során ezek automatikusan installálásra kerülnek): Steam kliens, Microsoft Visual C ++ 2012 és 2013 Runtime Libraries és Microsoft DirectX.

 

Ajánlott rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit

Processzor: 3GHz Quad Core

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: 2GB ATI Radeon HD 7970, 2GB NVIDIA GeForce GTX 770 vagy jobb

Merevlemez: 45 GB

 

A játék aktiválásához online kapcsolat és ingyenes Steam-fiók szükséges!


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás