Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A Homeworld Remastered Collection az alábbiakat tartalmazza:

  • Homeworld Remastered Edition
  • Homeworld 2 Remastered Edition
  • Homeworld Remastered Steam Multiplayer


Bónuszként ingyenes hozzáférést biztosít a továbbiakhoz:

  • Homeworld Classic
  • Homeworld 2 Classic


Ismerd meg az epikus űr-stratégiákat, amelyek újradefiniálták az RTS (valós idejű stratégiai) műfajt. Vezesd flottádat, és építs egy armadát a több mint 30, egyjátékos küldetés során. Válassz az adott stratégiai helyzetnek megfelelő egységtípusokat, flottaformációkat, és repülési taktikákat. Használd ki a fejlett kutatási lehetőségeket, és építs könnyű vadászokat, hatalmas anyahajókat, és mindent, ami e két véglet között van.

A Homeworld játékat gondos aprólékossággal újították fel, az eredeti fejlesztőcsapat több kulcsemberének közreműködésével, a szenvedélyes rajongói közösség segítségével és kritikai észrevételeinek figyelembevételével. A Homeworld Remastered Collection a Relic elismert űr-stratégiai játékait - a Homeworld-öt és Homeworld 2-t - hozza el a modern játékosok számára a legújabb operációs rendszereken, napjaink legkorszerűbb grafikai megjelenítési technológiáival, egy teljesen remasterelt zenével, valamint az eredeti színészek új, kiváló minőségű hangfelvételeivel.

Ingyenes bónuszként a gyűjtemény tartalmazza a Homeworld Classic és a Homeworld 2 Classic eredeti, nem felújított verzióit is, a legtisztább formában megőrizve az eredeti kiadásokat - a modern operációs rendszerekkel kompatibilis változatban.

A Homeworld Remastered Collection emellett hozzáférést biztosít a Homeworld Remastered Steam Multiplayerhez is. A Homeworld és a Homeworld 2 kompetitív többjátékos módjai egy központi módban kerültek összevonásra, amellyel mindkét játék tartalmait (fajok, térképek, játékmódok), fejlesztéseit, funkcióit, és technológiáit is elérheted, így korlátok nélküli, hatalmas léptékű, játékosok elleni űrcsatákban vehetsz részt.

 

Főbb jellemzők:

  • Építs és harcolj több mint 100 űrhajóval
  • Továbbfejlesztett, nagyfelbontású textúrák és modellek
  • Új grafikai effektek
  • HD, UHD, és 4K felbontások támogatása
  • Új hangkeverés eredeti forráshatásokkal és zenével
  • Az eredeti művészek által gyönyörű minőségben újraalkotott átvezető aminációk
  • Mod támogatáss és mod eszközök
  • A Homeworld Classic és a klasszikus Homeworld 2 archív változatai, amelyek a legtisztább formában őrzik meg az eredeti kiadásokat, amelyek azonban így már kompatibilisek a modern operációs rendszerekkel
  • Hozzáférés a Homeworld Remastered Steam Multiplayerhez: játssz a Homeworld fajaival a Homeworld 2 fajai ellen, akár 8 fős multiplayerben, 23 térképen, további vadonatúj játékmódok mellett.

 

 

 

© 2017 Battlestar, LLC. Published and distributed by Gearbox Software. Homeworld, Gearbox & the Gearbox Software logos are registered trademarks, and the Homeworld logo is a trademark, all used courtesy of Gearbox Software, LLC. Relic is a registered trademark. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows Vista
Processzor: 2.2GHz Dual Core 
Memória: 1 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 GTS (512MB) / ATI Radeon HD4800 (512MB)
Merevlemez: 20 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: * A játék motorja OpenGL3.3-t használ, így fontos, hogy a videokártyád a legfrissebb meghajtóprogramokkal rendelkezzen, biztosítva a kompatibilitást ezzel a termékkel.

PC AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: 2.3 GHz Quad Core
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 (1GB VRAM)
Merevlemez: 20 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: * A játék motorja OpenGL3.3-t használ, így fontos, hogy a videokártyád a legfrissebb meghajtóprogramokkal rendelkezzen, biztosítva a kompatibilitást ezzel a termékkel.

 

MAC MINIMUM:
Operációs rendszer: 10.9.5 (Mavericks), 10.10.5 (Yosemite), 10.11.6 (El Capitan), 10.12 (Sierra)
Processzor: Intel Core 2 Duo (2 Cores) 2.2 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: ATI Radeon 3870 (512MB) / nVidia 640M (512MB) / Intel HD 4000
Tárhely: 20 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A Homeworld Remastered Collection Mac változata egy Mac-Mac multiplayer élmény. A platformok közötti kompatibilitás jelenleg nem támogatott. Az alábbi GPU készletek nem támogatottak: ATI RADEON X1000 series, HD 2000 series, HD 4670, HD 6490, HD 6630, NVIDIA GeForce 7000 series, 8000 series, 9000 series, GT 100 series, 300M series, Intel Integrated GMA series, HD 3000


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás