Fortnite - Deluxe Founder’s Pack (PC/MAC) DIGITÁLIS

Fortnite - Deluxe Founder’s Pack (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, MMORPG, Shooter / Lövöldözős, Mac játékok, Akció

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Aktivációs kulcs

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Fortnite - Deluxe Founder’s Pack kiadása a következőket tartalmazza:

  • Fortnite játék
  • Hős kezdőcsomag - Kezdj nyolc - kasztonként két - hatalmas hőssel, és mutasd meg az 'üreseknek', hogy ki a főnök.
  • Fegyverritkaságok kezdőcsomag (4 fegyver és egy csapda) - Akár távolról, akár közelharcban szereted lekaszálni az 'üreseket', ebben a csomagban megtalálod az összes fegyvertervrajzot, ami a sikerhez kell.
  • Exkluzív alapítói pisztoly - Exkluzív alapítói előnyöként megkapod a Revolt pisztoly tervrajzát. Nagyméretű tára mellett nagy tűzgyorsaságra képes, a lézeres optikának köszönhetően pedig pontossága is megfelelő. Mert mindenkinek szüksége van egy megbízható maroklőfegyverre.
  • 33 Pinata csomag - 24 napi loot pinata-csomag, 4 darab exkluzív alapítói pinata-csomag, 5 azonnali lootot adó pinata-csomag
  • 50 extra széfhely - Valahol el kell tárolnod a craftolt tárgyaidat és tervrajzaidat a küldetések között, az extra széfhelyek pedig segítenek abban, hogy gyorsabban bővíthesd fegyverarzenálodat.
  • 10 játékbeli zászlóikon - Szabd testre felhasználói fiókodat a 10 exkluzív zászlóval, amelyekkel profilodat díszítheted.
  • 10 XP boost neked - Építsd fel hatalmas hősarzenálodat még gyorsabban ezekkel az XP boostokkal.
  • 10 XP boost a barátaidnak - Légy nagyvonalú, és mutasd meg, mennyire szereted a barátaidat ezekkel az ajándékozható XP boostokkal. 

 

Ne keresd a menedéket. Építsd!

A Vihar előjel nélkül érkezett. A Föld lakosságának 98%-a eltűnt... aztán megjelentek a szörnyek. Vezesd csatába a túlélő hősöket, és mentsd meg az emberiséget. Fedezz fel egy hatalmas, rombolható világot, ahol nincs két ugyanolyan játék. Építs grandiózus erődítményeket, craftolj egzotikus fegyvereket, találjd meg a zsákmányt és lépj szintet hőseiddel. Nézz szembe a Viharral a négyfős online kooperatív játékmódban. Üdvözöl az Epic Games új akció-építő játéka, a Fortnite.

 

Jellemzők:

  • Hőskomplexus - Toborozz és képezz ki kommandósokat, nindzsákat, építőket, és idegeneket, hogy megfékezd a szörnyek hordáit. A legveszélyesebb küldetésekhez pedig a legnagyobb fenegyerekeket kell Hős Osztagokba szerveznek, hogy együtt foglaljátok vissza a Földet.
  • Tervezz és hódíts - A forradalmi építőrendszer lehetővé teszi számodra, hogy extravagáns erődöket hozz létre, miközben az őrületes harc tombol. Csald a szörnyeket pusztító csapdákba, ahol mérgezett dárdák, fém tüskék, és automata géppuskatornyok várják őket. De építkezz okosan! A bestiák hordái úgy kiszagolják a tervezési hibákat, mint a friss húst!
  • Légy a craftolás mestere - Használd az összeguberált erőforrásokat olyan röhejes fegyverek készítésére, mint például a házi mesterlövész puska, a hidraulikus bányaszekerce, vagy a kilövőállomás, amellyel megreptetheted a szörnyeket. Ahogy hőseid egyre feljebb lépnek a skill-fán, a 'csináld magad' pusztítás még durvább fegyvereinek tervrajzait nyithatod meg.
  • Szerezz barátokat - A zökkenőmentes drop-in, drop-out kooperatív játékmenet, valamint a procedurálisan tervezett pályák révén a Fortnite az akcióhősök, az építőmesterek, a felfedezők, és a nindzsák számára egyaránt szórakoztató móka.

 

 

A játék aktiválásának lépései:

  1. Jelentkezz be Epic Games felhasználói fiókodba (https://accounts.epicgames.com/login) vagy - amennyiben még nem rendelkezel ilyennel - hozz létre egy új felhasználói fiókot.
  2. Másold be a kódot a felhasználói fiókodba történő belépést követően a https://www.epicgames.com/account/personal oldal bal felén található "REDEEM CODE" pontra kattintva.
  3. A kapott kódot az Epic Games Launcher alkalmazásban is megadhatod - ehhez töltsd le, majd telepítsd az Epic Games Launcher alkalmazást, lépj be, majd a felhasználói nevedre kattintás után válaszd ki a "REDEEM CODE" pontot.

 

 

* a játék és a kiegészítők körülbelüli ára a megjelenés idején

 

 

 

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/eula?lang=en-US

© 2017, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, the Epic Games logo, Fortnite, the Fortnite logo, Unreal, Unreal Engine 4 and UE4 are trademarks or registered trademarks of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere. All rights reserved.  

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 64-bit / Mac OSX Sierra, Processzor: Core i3 2,4 Ghz, Videokártya: Intel HD 4000, Memória: 4 GB RAM

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 64-bit, Processzor: Core i5 2,8 Ghz, Videokártya: DX11 kompatibilis, Nvidia GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870 vagy jobb, 2 GB VRAM, Memória: 8 GB RAM


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás