Max Payne 3 Rockstar

Max Payne 3 Rockstar

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Rockstar Launcher

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Max Payne többé már nem New York-i zsaru: São Paulóba költözik védelmezni egy gazdag családot, és közben megpróbál végre megszabadulni zavaros múltjától.

A Max Payne 3 ezen teljes kiadása tartalmazza az eredeti játékot és minden eddig kiadott letölthető tartalmat.

 

Max Payne számára be nem gyógyuló sebeket jelentenek a szeretteit évekkel ezelőtt elragadó sorscsapások.

Többé már nem zsaru, közel áll ahhoz, hogy feladja, a fájdalomcsillapítók rabja, így vállal munkát São Paulóban, ahol egy vagyonos ingatlanmágnás, Rodrigo Branco családját kell megvédenie, hátha ezzel végleg maga mögött tudhatja zűrzavaros múltját. Ám az események kikerülnek az ellenőrzése alól, és Max Payne egyedül találja magát egy ismeretlen város utcáin, miközben kétségbeesetten keresi az igazságot, és harcol a menekülés lehetőségéért.

A Max Payne 3 az élvonalbeli lövésmechanikát ötvözi a komor és csavaros történettel, így biztosít a Rockstar Games játéka zökkenőmentes, részletes, filmvásznon tapasztalható élményt.

A Max Payne 3 ezen teljes kiadása tartalmazza az eredeti játékot és minden eddig kiadott letölthető tartalmat, köztük a Deathmatch Made In Heavent, a Painful Memories csomagot, a Hostage Negotiation csomagot, a Local Justice csomagot, a Silent Killer Loadout csomagot, a Cemetery pályát, a Special Edition csomagot, a Deadly Force Burstöt, a Pill Bottle tárgyat és a Classic Max Payne 1 karaktert.

 

 

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012 | T2 Take-Two Interactive

©2004–2020 Rockstar Games, Inc. A Rockstar Games, a Rockstar Studios, a Max Payne, valamint a Rockstar Games R* márkajelzések és logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2020 by RAD Game Tools, Inc. © 2011 NVIDIA Corporation. Az NVIDIA, az NVIDIA logó, és a The Way It’s Meant To Be Played az NVIDIA Corporation védjegye és/vagy bejegyzett védjegye. A Bullet Time a Warner Bros Entertainment Inc. bejegyzett védjegye. A besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: https://www.rockstargames.com/eula

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

• Operációs rendszer: Windows 7 32/64 Service Pack 1
• Processzor: Intel Dual Core 2,4 GHz – i7 3930K 6 Core x 3,06 GHz / AMD Dual Core 2,6 GHz – FX8150 8 Core x 3,6 GHZ
• Memória: 2–16GB
• Lemezterület: 35GB
• Videokártya: NVIDIA® 8600 GT 512 MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512 MB VRAM – Radeon HD 7970 3GB VRAM
• Hang: 100% Direct X 9.0 kompatibilis – Direct X 9.0 kompatibilis Dolby Digital Live támogatással

 

A kezdeti aktiváláshoz internetkapcsolat és érvényes Rockstar Social Club-fiók kell (16 éves kortól lehet regisztrálni); a szükséges szoftvertelepítések: Sony DADC SecuROM; DirectX és Microsoft Windows .NET Framework, valamint Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86).

Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy egyes rendszerösszetevők, például az integrált grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

Partnerkövetelmények: A szoftver megvásárlása előtt olvasd át a szolgáltatási feltételeket ezen az oldalon.

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás