Resident Evil Revelations (PC) DIGITÁLIS

Resident Evil Revelations (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Shooter / Lövöldözős, Horror, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A Nintendo 3DS horrorrajongóinak kedvence, a Resident Evil Revelations teljesen megújulva, HD grafikával, fejlettebb fény-árnyék hatásokkal, és lehengerlő hanghatásokkal költözik PC-re. A Resident Evil 4 és a Resident Evil 5 cselekménye közé ékelt történet lerántja a leplet a T-Abyss vírus eredetéről.

A Resident Evil Revelations főszereplői a közkedvelt Jill Valentine és Chris Redfield, valamint kollégáik a BSAA kötelékéből, Parker Luciani és Jessica Sherawat. A történet az elhagyatott Queen Zenobia óceánjáró fedélzetétől – ahol minden sarkon rémségek ólálkodnak – Terragrigia feldúlt városáig kalauzol. Kevés lőszerrel és még kevesebb fegyverrel veszi kezdetét a verseny, melynek célja, hogy túléld a Resident Evil Revelations szörnyűségeit.

Az asztali konzolokon és PC-n elérhető kiadás extra tartamai:

  • félelmetes új ellenség
  • egy további nehézségi fokozat
  • továbbfejlesztett Raid játékmód (új fegyverek, képességek, Hunk és más irányítható szereplők a sorozatból)


A Resident Evil Revelation bemutatja a Raid játékmódot. Játssz egyedül, vagy online másokkal, törd meg az ellenséges hordát a számos térképen, oldj fel új fegyvereket és fejleszd karaktered!

 

©CAPCOM CO., LTD. 2012, 2013 ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények: 
Operációs rendszer: Windows® XP ; Processzor:Intel® Core™ 2 Duo 2.4Ghz vagy jobb, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz vagy jobb ; Memória: 2 GB RAM ; Videokártya:NVIDIA® GeForce® 8800GTS vagy jobb, ATI Radeon™ HD3850 vagy jobb ; DirectX®: 9.0c ; Szabad lemezterület: 8 GB ; Hangkártya: Hangkártya: DirectSound és DirectX9.0c (vagy újabb) támogatású hangkártya ; Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows Vista® vagy újabb ; Processzor: Intel® Core™ 2 Quad 2.7 Ghz vagy jobb, AMD Phenom™ II X4 3 Ghz vagy jobb ; Memória: 4 GB RAM ; Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 560 vagy jobb, ATI Radeon™ HD6950 vagy jobb ; DirectX®:9.0c ; Szabad lemezterület: 8 GB ; Hangkártya: DirectSound és DirectX9.0c (vagy újabb) támogatású hangkártya ; Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás