Haxor (PC) DIGITÁLIS

Haxor (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Indie (Független), Platform

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

A játékról:

A Haxor egy old-school akció-platformer, amelyet a 80-as és 90-es évek legnagyobb sikercímei ihletettek. Öltsd magadra Kla szerepét, aki egy kutatóexpedíció tagja, és az egyetlen túlélője a hajó egy fekete lyukkal történő találkozásának. Nézz szembe ellenséges bestiákkal, és fedezd fel újra az igazi identitásodat!

JÁTÉKMENET
A nyolcbites korszak kultikus klasszikusaihoz hasonlóan a Haxor igazi lényege a játékmenete. Járj be négy titokzatos környezetet, rejtett titkok után keresve, miközben különleges tárgyakat gyűjtesz be. Nézz szembe veszélyes ellenségek széles skálájával, majd tedd próbára képességeidet a rettenetes főellenfelekkel harcolva. Küzdd le az akadályokat Kla különleges képességeivel, melyeket a játék során fedezhetsz fel és fejleszthetsz. Pont mint a régi szép időkben!

TÖRTÉNET
Egy ősi faj egy halálos energiaválsággal szembesül. A fenyegetés leküzdésére egy kutatóexpedíciót küldenek egy fekete lyuk közepébe. A misszió kudarcba fullad… vagy mégsem? Az egyetlen túlélő Kla, aki újra felfedezi igazi identitását. A heves vérmérsékletű főszereplő emlékei ismeretlen régiókba repítenek, amíg nem szembesülsz saját, legnagyobb átkával.

MŰVÉSZETI STÍLUS
A Haxor képi- és hangvilága a 80-as évek végének és a 90-es évek elejének játékain alapszik. Látogass el a klasszikus pixel-art stílusban létrehozott festői helyszínekre, amelyeket az ellenségek (beleértve a főellenfelek) és főszereplőnk részletgazdag animációi teszik még gazdagabbá. A gondosan komponált, hangulatos chiptune zene pedig tovább növeli az élményt a kaland során.

 

Jellemzők

 • A 80-as évek sikercímein alapuló, klasszikus platformer játék
 • Eredeti, pixel art grafikai stílus
 • Dinamikus, kihívásokban gazdag akció (igen, itt még Rocket Jump is van!)
 • A gazdagon animált ellenségek és főellenfelek széles skálája
 • Egy számos különleges képességgel rendelkező hős

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • Operációs rendszer: Microsoft® Windows® XP / Vista / 7 / jobb
 • Processzor: 2,0 GHz-es processzor
 • Memória: 2 GB RAM
 • Videokártya: DirectX 9-kompatibilis videokártya legalább 256 MB memóriával
 • Merevlemez: 100 MB szabad terület
 • Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis
 • Egyéb megjegyzések: A játék Microsoft Xbox One Controller kompatibilis

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás